DeepCool Genome – Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 February, 2016.

Ambalaj & accesorii

 
De data aceasta nu mai avem de-a face cu o simpla cutie de carton maro, ceea ce inseamna ca DeepCool au asteptari mari de la acest produs. In cutie gasim carcasa, protejata cu ajutorul a doua bucati de spuma si invelita in plastic, precum si accesoriile.

Intr-o cutie gasim accesoriile clasice (suruburi, benzi cu arici, ghidul utilizatorului), in ce-a de-a doua cutie gasim sistemele de prindere pentru AIO, in timp ce intr-o punga electrostatica separata gasim un riser PCI-E x16. Atentie, acesta nu este inclus in pachet si trebuie comandat separat.

 
Ambalaj-01

Ambalaj-02

Ambalaj-03

Ambalaj-04

Comentarii

5 comentarii la: DeepCool Genome – Review

  1. vibeup a scris pe:

   placa video asezata in felul asta a blocat accesul la pci, pci-e chiar m.2 sata si cred ca temeratura mare de la gpu tot de acolo vine πŸ˜€

  2. Mugurel a scris pe:

   Rugaminte: puteti face un review la sursa folosita in acest sistem? Tocmai se mi-am cumparat-o si sunt tare interesat ce scoateti de la ea pe banc!

  3. Monstru Post author a scris pe:

   Mugurel – seria asta are cativa ani buni, nu prea are rost sa ii facem review. Dar pentru ca utilizez surse din seria S12II / M12II de ani de zile, iti spot spune ca sunt unele dintre cele mai fiabile si silentioase surse in zona asta de pret.

  4. Mugurel a scris pe:

   Am inteles, merci de raspuns… M-ar fi interesat ce rezerva de putere are, am imperecheat-o cu o R9 380/ 4GB de la MSI iar pe viitor iau un calcul un CF.

  5. Thumbnailul articolului pare sa arate carcasa ditr-un unghi care da impresia ca aceasta carcasa arata ca diamantul ala romboid din icon-ul jocurilor Sims: http://www.thesims3.com/content/en_US/content/news/Images/TheSims_PlumbobIcon_Flat.jpg

  Lasa-ne un comentariu: