DeepCool Genome – Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 February, 2016.

Asamblare

 
Asamblarea a decurs mult mai rapid decat ma asteptam – sistemul de prindere al AIO-ului este simplu si solid, cu o singura exceptie care sigur nu ar fi “Ramiro approved” – backplate-ul din plastic. AIO-ul utilizat este DeepCool Captain 360, cu alte ventilatoare si un rezervor integrat in loop.

Baza este construita din cupru, in timp ce radiatorul este construit din aluminiu. Loop-ul este umplut cu apa distilata din fabrica si doar rezervorul este dotat cu fitting-uri si poate fi schimbat. Instalarea intregului sistem este cat se poate de facila si am terminat de construit sistemul cat ai zice DeepCool.
 
Asamblare-01

Asamblare-02

Asamblare-03

Asamblare-04

Asamblare-05

1

Comentarii

5 comentarii la: DeepCool Genome – Review

  1. vibeup a scris pe:

   placa video asezata in felul asta a blocat accesul la pci, pci-e chiar m.2 sata si cred ca temeratura mare de la gpu tot de acolo vine 😀

  2. Mugurel a scris pe:

   Rugaminte: puteti face un review la sursa folosita in acest sistem? Tocmai se mi-am cumparat-o si sunt tare interesat ce scoateti de la ea pe banc!

  3. Monstru Post author a scris pe:

   Mugurel – seria asta are cativa ani buni, nu prea are rost sa ii facem review. Dar pentru ca utilizez surse din seria S12II / M12II de ani de zile, iti spot spune ca sunt unele dintre cele mai fiabile si silentioase surse in zona asta de pret.

  4. Mugurel a scris pe:

   Am inteles, merci de raspuns… M-ar fi interesat ce rezerva de putere are, am imperecheat-o cu o R9 380/ 4GB de la MSI iar pe viitor iau un calcul un CF.

  5. Thumbnailul articolului pare sa arate carcasa ditr-un unghi care da impresia ca aceasta carcasa arata ca diamantul ala romboid din icon-ul jocurilor Sims: http://www.thesims3.com/content/en_US/content/news/Images/TheSims_PlumbobIcon_Flat.jpg

  Lasa-ne un comentariu: