Prezentare – Fractal Design Define C & Define C Mini

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 2 November, 2016.

Concluzii

 
Daca prin Define S si Define Nano S cei de la Fractal Design au incercat sa ii atraga pe cei care au nevoie de o carcasa moderna si aerisita, lipsita de “balast”-ul inutil pe care il gasim de multe ori in cazul carcaselor din aceasta gama de pret, prin Define C si Define C Mini conceptul a fost dus mai departe, dimensiunile fiind reduse fara a afecta utilitatea.

Astfel, Fractal Design Define C si Fractal Design Define C Mini au toate dotarile pe care un utilizator modern le-ar putea cere de la o carcasa – filtre de praf detasabile pe 3 laturi, posibilitatea de a construi un sistem silentios sau un sistem cu un air-flow demn de invidiat, posibilitatea de a monta pana la 7 ventilatoare (in cazul lui Define C), respectiv 6 ventilatoare in cazul lui Define C Mini, posibilitatea de a raci sistemul cu lichid, posibilitatea de a monta 2 unitati de stocare de 3.5″ si 3 unitati de stocare de 2.5″, suprafete captusite cu material fonoabsorbant, precum si suficient spatiu pentru a monta surse, cooler-e sau placi video high-end.

Mai mult decat atat, dotarile clasice Fractal Design au ramas la locul lor (orificii cauciucate, benzi velcro pentru wire-management montate direct pe carcasa, materiale solide, de cea mai buna calitate, in timp ce utilizatorii care vor un sistem cat mai aerisit si curat au primit acum noi dotari, cum ar fi masca sursei. Toate acestea sunt oferite in doua carcase compacte, care nu fac compromisuri la tipul de componente pe care le accepta, pastrand in acelasi timp dimensiuni exterioare reduse.

Fractal Design Define C si Fractal Design Define C Mini vor ajunge in curand si in magazinele noastre, pentru 84/89 Euro (Define C Black / Define C Window), respectiv 79/85 Euro pentru Define C Mini Black/Window. Cu alte cuvinte, utilizatorii pretentiosi, dar cu un buget limitat, tocmai au primit doua oferte demne de luat in seama in zona de pret 350-420 RON, calitatea si ergonomia seriei Define fiind acum disponibile si pentru cei care nu au un buget foarte generos.

 
outro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: