Prezentare – Raijintek Asterion

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 March, 2017.

Interior

 
Interiorul este reprezentativ pentru ceea ce putem vedea pe piata in 2017 – masca pentru sursa, orificii cauciucate pentru traseul cablurilor, posibilitatea de a monta rezervor pe motherboard tray, s.a.m.d. Raijintek Asterion poate adposti placi de baza E-ATX, ATX, m-ATX sau mini ITX, 3 unitati de stocare de 3.5″ (2 pe sina, in spatele mastii sursei si una montata pe masca) si 3 unitati de stocare de 2.5″ (2 pe MB tray si una montata pe masca).

La capitolul racire, gasim 3 ventilatoare montate din fabrica, mai precis doua ventilatoare de 120mm montate pe latura din fata, respectiv un ventilator de 120mm montat pe latura din spate. Asterion suporta 3 ventilatoare de 120mm, sau 2 ventilatoare de 140mm, respectiv radiatoare de 240/280/360mm pe latura frontala si pe latura superioara, in timp ce latura din spate poate adaposti un ventilator de 120 sau 140mm.

In conditiile in care aerul rece este introdus in carcasa prin latura inferioara, ar fi recomandat ca radiatorul, in cazul in care veti utiliza un sistem de racire cu lichid, sa fie montat pe latura superioara, pentru performante maxime. Per total, Raijintek Asterion are o arhitectura interioara simpla, eficienta si eleganta, putand acomoda placi de baza de orice dimensiuni, orice tip de cooler pe aer, respectiv circuite de racire cu lichid, fie ele de tip all in one sau custom builds.

 
Interior-01

Interior-02

Interior-03

Interior-04

Interior-05

Interior-06

Comentarii

5 comentarii la: Prezentare – Raijintek Asterion

  1. dodo a scris pe:

    Inca un review folositor ! Nu inteleg de ce se opteaza pentru mesha deasupra….la evacuarea aerului,cu siguranta va obstructiona si in partea frontala,prea putin acel grilaj.Sincer,nu o vad ca pe o carcasa foarte eficienta.Eu detin o carcasa de la NZXT ,H440 si am fost nevoit sa scot capacul frontal si cel de deasupra,diferenta de 7 grade la placa video.Bravo baieti,faceti o treaba super !!!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Dodo – mesh-ul acela are rolul de a proteja sistemul de praf.

  3. dodo a scris pe:

    Protectia vine doar in momentul in care PC-ul nu este folosit.Proiectul inceput in Polonia ,il veti termina (nu ca ar arata urat asa cum este) ?Sun curios cum va arata cu acele picioare.

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Protectia vine si in momentul in care nu montam ventilatoare pe tavan 🙂

    Nu ne sta in fire sa nu incepem ceea ce terminam, prin urmare proiectul este deja la versiunea 1.5 (vezi canalul de YouTube evoMAG) si urmeaza in curand si platforma cu picioarele.

  5. Mihail a scris pe:

    Nu inteleg pe unde intra aerul pentru ventilatoarele frontale.

Lasa-ne un comentariu: