Review – GIGABYTE Xtreme Gaming XP1200M

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 December, 2016.

Rezultate

 

xp1200m_rezultate

 

Din pacate nu am avut la dispozitie o platforma capabila sa incarce aceasta sursa la puterea ei nominala, asadar m-am multumit cu o incarcare de ~1100W pentru a verifica stabilitatea tensiunilor. Lipsa firelor de vsense pentru +12v se observa in variatia cu 1.6% dintre IDLE si LOAD, intalnita – bineinteles – la bornele placilor video. La puterea nominala am fi avut o variatie de ~2% ceea ce este acceptabil pentru o sursa moderna dar nimic spectaculos cand comparam cu alte solutii Platinum si Titanium aflate pe piata.

Chiar daca avem ceva mai mult drop daca privim problema din punct de vedere procentual, tensiunile in sine se pastreaza la valori foarte bune: 12.1v pentru procesor si 12.05v pe linia de alimentare a celor 3 GPU-uri. Chiar si la aproape 1100W trasi in mod constant din sursa, temperatura din interior s-a mentinut la valori scazute, insa pentru acest lucru cei de la GIGABYTE au sacrificat silentiozitatea. Nu le putem avea pe toate, nu-i asa?

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – GIGABYTE Xtreme Gaming XP1200M

    1. George a scris pe:

      Interesanta sursa, dar vor incepe utilizatorii sa se vaite de coilnoise? si ma speriat rau cablurile alea imprastiata ca niste mate 🙂

    Lasa-ne un comentariu: