Review – Maguay GamePower Z270 – Core i5 7400 si GTX 1060 3GB

Scris de: , in categoria: Diverse, in 19 June, 2017.

Concluzii

Maguay GamePower Z270 s-a prezentat bine in testele noastre, oferindu-ne exact ceea ce ne-am fi asteptat de la un sistem echipat cu procesor Core i5 7400 si placa video Geforce GTX 1060 3GB. Am apreciat grija aranjarii cablurilor, in schimb va trebui sa taxez faptul ca memoria nu a fost configurata pentru functionare XMP 2.0 inainte de livrarea sistemului. De asemenea, pretul de peste 6200 lei este prea ridicat pentru o astfel de configuratie, o mare parte din vina o poarta SSD-ul Samsung 850 Pro de 512GB, care ar fi mult mai potrivit pe o configuratie high-end.

Varianta echipata cu SSD 850 EVO de 250GB este ceva mai echilibrata la 5370 lei, dar uitandu-ma la alte sisteme construite de producatori locali (PCGarage) sau chiar brand (Lenovo, Acer) observ ca sistemul de la Maguay nu ne aduce chiar acel plus valoare necesar in astfel de cazuri.

GamePower Z270 ar putea fi un adevarat bang for the buck in cazul in care configuratia ar fi ajustata corespunzator (Z270 nu prea are sens impreuna cu procesoare blocate, iar seria Samsung 850 este prea costisitoare pentru un sistem mainstream) si – cel mai important –  un pret care sa nu depaseasca suma componentelor din interior.

Maguay a fost intotdeauna o companie care a luptat sa faca o diferenta pe piata din Romania, dar timpurile s-au schimbat, concurenta fiind acum acerba, prin urmare este necesara o atentie ceva mai mare la raportul calitate/pret oferit utilizatorului.

 

 

Comentarii

6 comentarii la: Review – Maguay GamePower Z270 – Core i5 7400 si GTX 1060 3GB

  1. Alin a scris pe:

    Un cuvant : “3GB”.

  2. George a scris pe:

    Un cuvant si 1tb pe fd nu face fata daca e placa cu chipset slab

  3. Voodoo a scris pe:

    Pare a fi genul de configuratie pe care un necunoscator o face in primul sau wishlist @ gaming pc. Iar pretul parca este pus in gluma, una proasta. Daca vreau sa cumpar un gaming pc de la Maguay ( numai pe mine ma duce cu gandul acest nume la mogwai din filmul Gremlins ? ), ar trebui sa vad mai mult efort in realizarea unui sistem pre-asamblat echilibrat si un pret de bun simt, altfel, ma pot orienta catre alti producatori mai cunoscuti ce au sisteme mai accesibile si mai performante. Cand ma gandesc ca tot pe acest site am citit un review la Lenovo Cube, versiunea cu i7 6700 si GTX 1070, configuratie la 6700ron full price…care a fost 4500ron de black fraierday…

  4. George a scris pe:

    Fraieridey 🙂 🙂 🙂

  5. dor a scris pe:

    Un review binevenit! Multumesc! Chiar sunt in cautarea unui sistem gata asamblat, dar pentru office, solitaire, unde factorii pret/performanta/calitate/garantie sunt pe primul loc.

    La concluzia articolului as adauga: cam orice SSD 3D/MLC pe sata ar fi fost bun. Daca folosea M.2-ul, atunci da, un Samsung si-ar fi meritat banii, pe principiul unde merge 2000 ron, mai merge 500.

    Totusi, daca e sa interpretez configuratia aleasa, presupun ca au un model ceva mai sus pozitionat cu aceleasi componente, minus procesorul si placa grafica ce presupun ca ar fi inlocuite de un i7(k)/i5k si GTX 1070/1080. Astfel s-ar explica alegerea placii de baza, cooler-ului procesorului si sursei de 750w.

  6. Salut,

    Sistemele Maguay GamePower au o plajă de componente testate din care se pot configura și o configurația recomandată, de la care pornesc, de fel.

    O configurație GamePower Z2720 cu i5-7600K, 16 GB RAM, GTX 1070 și SSD M2 de 240 GB pornește de la aproximativ 6300 lei. Acum, în funcție și de dorința clientului, ea poate fi alta. Sistemul testat de Lab501 a fost configurat pentru o testare cât mai eficientă a noilor SSD-uri produse de partenerul nostru Samsung. Configurația testată a fost folosită și în cadrul evenimentului de lansare a noilor monitoare Samsung pentru gaming, dar și de către Samsung, la Comic Con 2017.

    Maguay produce, de 25 ani, servere și stații de lucru profesionale, mereu la cel mai bun preț, oferind totodată clienților libertatea componentelor standardizate, non-proprietare. Sistemele de gaming sunt construite respectând aceeași rețetă, fiind testate și folosind numai componente de calitate – placa de bază nu este una generică, prost dimensionată și folosită pe o gamă întreagă de produse, sursa nu este una no-name, ș.a.m.d.

    Maguay a introdus wire management-ul și matisarea în sistemele sale încă din anii 2000, când sistemele sosite în teste, la CHIP/PC Magazine/PC World nu țineau cont nici măcar de airflow-ul carcaselor folosite. Compania noastră nu a avut cele mai mici prețuri ci cele mai bune, cu cel mai bun raport preț/performanță/calitate și cost total de întreținere și operare.

    Știm ce facem, motiv pentru care suntem printre puținii furnizori din Europa agreați și de CERN.

Lasa-ne un comentariu: