3DStudio MAX 2011 Benchmark

Download

3DStudio MAX 2011 Benchmark « Benchmarks « Downloads

AttributeValue
Date postedMarch 10, 2010
Downloaded1019 times
CategoriesBenchmarks
Tags3d studio max, benchmark, mental ray, 3dsmax

Description

Benchmark-urile clasice, realizate cu 3DStudio MAX in diferite review-uri de procesoare, nu reflecta deloc realitatea folosirii acestui software in productie.

3DSMax vine cu 2 motoare de randare incorporate, Default Scanline si Mental ray.
Default scanline, folosit in benchmark-urile sintetice bazate pe 3DSMax, nu scaleaza foarte bine cu numarul de nuclee, fiind un engine vechi, nefolosit in productie. Din acest motiv, nu reflecta performanta reala a sistemului in 3DSMax.

Mental Ray scaleaza cu un numar infinit de nuclee/threaduri, aproape perfect, fiind cel mai popular engine de randare de pe piata, deoarece vine standard cu 3DSMax, Maya si XSI.

Pentru Mental Ray, user-ul Amok a creeat o scena cu materiale, iluminare, geometrie (destul de complexa) care sa arate performanta reala a procesoarelor in 3DS Max.

Instructiuni de folosire a benchmarkului:

Instalati trial-ul, apoi cand il deschideti, selectati run product, nu activate product
Deschideti scena cu bench-ul, duceti-va in meniul Rendering, apasati Render (shortcut Shift+Q) si asteptati sa randeze scena.
Dupa terminarea randarii, in coltul stanga jos veti avea afisat timpul in care a fost randata scena. Faceti un screenshot cu GPU-Z, cu frecventa procesorului si postati-l pe threadul dedicat de pe forum, impreuna cu informatii despre sistemul vostru