Castigatorii concursului Top Tech 2014 sunt…

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 16 January, 2015.

Top Tech

 

Doamnelor si domnilor, baieti si fete, dragi cititori si cititoare… Dupa o luna Decembrie nebuna, nebuna si plina de cadouri, a venit momentul pe care il asteptati cu totii, finalizarea concursului Top Tech 2014! Stim, stim, a trecut ceva vreme de cand am dat drumul acestui mega concurs, prin urmare multi dintre voi deja nu mai au rabdare.

Si pe buna dreptate – nu mai putin de 2704 cititori ne-au spus parerea lor in legatura cu cele mai importante tehnologii anuntate in 2014, iar astazi a venit momentul sa ii premiem pe 5 dintre ei cu 5 premii pe cinste puse la bataie de LAB501 impreuna cu prietenii de la Intel! Cei 5 fericiti care vor primi un Intel Core i7 4790K, Intel Core i5 4460 si 3 Intel Pentium G3258 Anniversary Edition!!!

Mai jos puteti gasi numele castigatorilor Top Tech 2014 cat si filmul extragerii. Castigatorii vor fi contactati pe email in cursul zilei de luni. Pana atunci va dorim un an nou cat mai bun, plin de bucurii si desigur de tehnologie de top, adica… Top Tech !

Si nu in ultimul rand, va multumim tuturor pentru ca ati participat la concursul nostru si daca nu va numarati printre castigatori, sa nu fiti suparati. Anul 2015 de-abia a inceput iar noi va vom pregati cu siguranta o gramada de surprize!

 
Vizual-Castigatori

Comentarii

2 comentarii la: Castigatorii concursului Top Tech 2014 sunt…

  1. Emil Alexandru Barb a scris pe:

    Felicitatiuni!

  2. Optimus a scris pe:

    Mulțumiri Lab501 și sponsorului Intel, pentru acest cadou frumos, Pentium G3258, vă doresc un an plin de realizări în plan profesional și particular.

Lasa-ne un comentariu: