FSP HQ Tour – Taipei 2015

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 31 August, 2015.

FSP HQ Tour – Taipei 2015

 

Dupa cum bine stiti, majoritatea sediilor companiilor de IT sunt centralizate in Taipei, capitala Taiwan-ului. Cum vizitam destul de des Taipei-ul, nu puteam sa nu dam curs invitatiei de a vizita sediul central al prietenilor nostri de la FSP situat imediat in afara orasului.

Aici am putut vizita cele doua departamente care ne interesau, respectiv Departamentul de Product Safety cat si cel de Product Qualification. Nu stiu cati cunosc acest amanunt insa FSP Group este printre putinele companii ce are incorporat un laborator propriu pentru testarea sigurantei produselor, reusind astfel sa economiseasca timp dar si bani. Testele standard de siguranta ale acestora respecta deja normele UL, CTDP, CSA, TUV sau NEMKO.

Acum ca am clarificat cu ce se ocupa Departamentul de Product Safety, ne putem ocupa de Departamentul de Product Qualification ce are ca obiect verificarea parametrilor de functionare ale echipamentelor (curent, tensiune, ripplu) in conditii dificile de functionare (temperatura, umiditate). Pe langa acestea, se verifica si functionarea in suprasarcina cat si in conditii de soc termic, se masoara nivelul de zgomot, debitul de aer al ventilatorului precum si respectarea nivelului de radiatii EMI.

Mai departe va propun sa dam pagina si sa vedem cum arata laboratoarele de testare ale celor de la FSP, intesate cu aparate de masura si load testere Chroma de la un cap la celalalt.

 

_MG_5120

_MG_5122

_MG_5126

 

Comentarii

2 comentarii la: FSP HQ Tour – Taipei 2015

  1. Spawn a scris pe:

    Awesome! More, please! =)

  2. Liviu a scris pe:

    Superb articol . Insa par foarte old school , nu high tech laboaratoarele , insa probabil in domeniul electric este mai bine asa . Mi-au adus aminte de ce vedeam prin UPB , doar ca putin mai noi :)) .

    FSP fac surse bune si as putea spune ca unele si ieftine (aurum).

Lasa-ne un comentariu: