ICT 2016 – Thermaltake

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 May, 2016.

Thermaltake

 
Cand spui Thermaltake spui cu siguranta gaming, prin urmare de-abia asteptam sa vad ce noutati au mai pregatit taiwanezii. Evident, toate companiile produc mai nou produse interconectate, prin urmare nu m-am mirat in momentul in care cei de la Thermaltake ne-au explicat cum poate fi monitorizata seria de surse DPS prin internet. Cu ajutorul aplicatiei Smart DPS putem monitoriza cei mai importanti parametrii cum ar fi consumul de curent, temperatura, perioadele de functionare ale sistemului s.a.m.d. Mai mult decat atat, in momentul in care ventilatorul se defecteaza sau temperatura in interiorul sursei depaseste un anumit prag, aceasta trimite o notificare utilizatorului (aplicatia poate fi instalata pe smartphone, etc) si apoi intrerupe alimentarea cu curent.

Pe de alta parte, conceptul de Internet of Things a ajuns acum si in mousii de gaming, sau cel putin in Theron Plus Smart Mouse. Acesta este dotat cu un senzor laser Avago de 8200 dpi, dar cel mai important, poate fi monitorizat cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei pe care instalam aplicatia TT eSPORTS +. Desigur, o sa va intrebati cine are nevoie de asa ceva si exact aceeasi intrebare am avut-o si eu. Aparent, cel putin pentru jucatori profesionisti sau cu pretentii, posibilitatea de a inregistra pe server numarul de click-uri, distanta parcursa cu mouse-ul sau de cate ori am ridicat mouse-ul de pe masa in timpul unui joc poate reprezenta un avantaj in urma analizarii datelor respective pe o perioada mai lunga de timp si corelarea lor cu performanta jucatorului pe parcursul aceleiasi perioade.

 
Thermaltake-01

Thermaltake-02

pic1

p12

 
Pe de alta parte, am avut ocazia sa vedem si doua produse care nu au fost lansate inca, mai precis mouse-pad-ul Draconem RGB si mouse-ul Tt eSports Black FP. Mouse-pad-ul este bazat pe modelul Draconem, avand benzi RGB montate pe laterale. Evident, mouse-ul trebuie conectat la un port USB pentru a beneficia de pe urma iluminarii iar pentru controlul acesteia avem la dispozitie doua butoane. Tt eSports Black FP este bazat pe modelul Tt eSports Black, in care a fost integrat un senzor de amprente Synaptics IronVeil, cu ajutorul caruia utilizatorul se poate autentifica rapid in momentul in care deschide PC-ul sau in momentul in care doreste sa realizeze tranzactii online utilizand diverse aplicatii.

Deoarece este destul de logic faptul ca functiile unei surse din seria DPS sunt mai utile unor institutii, cum ar fi scoli sau organizatii guvernamentale, cei de la Thermaltake vor lansa doua surse din aceasta serie care nu se vor adresa gamerilor, mai precis Thermaltake Smart DPS G 350W si Smart DPS G 450W. Am avut ocazia sa vedem cum sunt testate aceste surse precum si sa surprindem doua dintre ele asteptand cuminti in ambalaj, intr-o imagine pe care o puteti vedea mai jos.

 

Thermaltake-03

Thermaltake-04

Thermaltake-05

Thermaltake-06

Thermaltake-07

Thermaltake-08

Thermaltake-09

Thermaltake-10

Thermaltake-11

Thermaltake-12

 
A urmat apoi un tur al showroom-ului Thermaltake, unde am putut admira diverse editii speciale ale unor carcase cum ar fi Core X9, linia completa de componente pentru modding si watercooling, precum si camera de antrenament a echipei de eSports a celor de la Thermaltake, unde acestia testeaza zilnic in practica perifericele TT eSports. Faptul ca Thermaltake ofera acum toate componentele necesare realizarii unui loop de watercooling (pompa, rezervor, etc) precum si cabluri cu sleeving individual in diferite combinatii de culori cred ca este un semn destul de clar legat de importanta unor astfel de activitati in momentul de fata.

 
Thermaltake-13

Thermaltake-14

Thermaltake-15

Thermaltake-16

Thermaltake-17

Thermaltake-18

Thermaltake-19

Thermaltake-20

Thermaltake-21

 
Am avut apoi ocazia sa vizitam laboratorul in care sunt testate sursele si diverse componente ale sistemelor de racire cu apa, adica subiecte exact pe gustul nostru. Am vazut cum sunt testate sistemele de racire cu apa in diverse conditii de temperatura si umiditate, precum si modul in care se obtin diverse nuante de culoare pentru lichid, respectiv cum este testata apoi vascozitatea acestora si impactul colorantului asupra performantei. De asemenea, am fost impresionat de cum arata pe viu furtunele de 3/4″. Mai ca imi vine sa fac o exceptie intr-un sistem viitor si sa utilizez astfel de furtune in loc de tubulatura rigida!

 

Thermaltake-22

Thermaltake-23

Thermaltake-24

Thermaltake-25

Thermaltake-26

Thermaltake-27

Thermaltake-28

Thermaltake-29

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: