KFA2 GTX 1080 EXOC SNIPER – GeForce GTX 1080 Round-up

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 9 December, 2016.

Temperatura

 
t1

t2
 

Temperaturile de mai sus nu sunt reprezentative pentru temperaturile care pot fi atinse intr-un sistem normal, in carcasa. In cazul unei carcase slab ventilate putem avea temperaturi mai mari, pe cand in cazul unei carcase ventilate corespunzator putem avea temperaturi semnificativ mai mici. Scopul acestui test este determinarea caracteristicilor termice ale unei placi in functie de modelele cu care concureaza.

Pentru a masura temperatura si turatiile ventilatoarelor am folosit EVGA Precision X si am inregistrat temperatura atinsa de nucleele grafice in repaus inainte de teste cat si in sarcina, dupa rularea tuturor testelor.

Daca variatia consumului este prea mica pentru a conta in cazul alegerii unui produs, nu acelasi lucru il putem spune si despre temperaturi si nivel de zgomot, adica masuratorile unde sistemul de racire isi demonstreaza (sau nu) eficienta. In cazul temperaturilor, lucrurile sunt destul de clare. Avem de-a face cu 3 monstrii (Xtreme Gaming, AMP Extreme si Gaming X) care isi fac treaba, un sistem de racire care obtine performante similare dar care a avut probleme in utilizarea zilnica (EVGA), urmati de G1 Gaming si KFA2 care obtin performante medii, respectiv codasii Inno3D si Founders Edition.

Comentarii

Un comentariu la: KFA2 GTX 1080 EXOC SNIPER – GeForce GTX 1080 Round-up

    1. Darkzoneslut a scris pe:

      La cat costa placa asta… sigur asi prefera un GTX 1070 in schimb. Cu ceva OC ma joc la fel de bine orice joc la 1080p sau chiar 1440p.

      GTX 1080 sunt prea scumpe pentru ce ofera. Marketingul jegos a celor de la Nvidia a depasit orice limita si asta din cauza ca obositii de la AMD nu mai pot tine pasul cu ei si n-au cum sa mai concureze cu Nvidia. Nvidia a devenit monopol pe piata de GPU desktop, ei sunt cei care dictieaza tot acum. AMD doar linge oasele dupa ce Nvidia manaca toata carnea… jalnica situatie.

    Lasa-ne un comentariu: