KFA2 GTX 1080 EXOC SNIPER – GeForce GTX 1080 Round-up

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 9 December, 2016.

3DMark

 
Let’s get ready to ruuuuumbleeee…ar spune acum Michael Buffer… problema este ca spre deosebire de meciurile de box comentate de acesta, situatia in cazul nostru nu este chiar atat de spectaculoasa. Da, avem un Titan XP care ne arata ce ar fi putut fi GTX 1080 daca Nvidia ar fi avut concurenta anul acesta… dar pretul acestuia este mult mai mare raportat la GTX 1080 fata de sporul de performanta.

Excluzand Titan-ul din ecuatie, cea mai mica diferenta absoluta (raportata la toate rezultatele din jocuri) fata de referinta o inregistreaza chiar produsul testat astazi, KFA2 GTX 1080 EXOC SNIPER, care obtine in medie un spor de performanta de ~4% fata de Founders Edition, in timp ce GIGABYTE GTX 1080 Xtreme Gaming este in medie cu 13% mai performanta decat varianta Founders Edition. O urmeaza aproape la egalitate modelul Zotac, dupa care clasamentul este destul de clar – Inno3D, G1 Gaming, EVGA, MSI, KFA2, Founders Edition. Toate acestea intr-o gama de maximum 13% variatie…

Am facut evident o medie, in realitate modelul Zotac fiind putin mai performant decat Xtreme Gaming daca analizam fiecare joc in parte. Raportandu-ne insa la media aritmetica a framerate-ului inregistrat in jocuri, am obtinut rezultatele de mai sus. Oricum, acesta este potentialul de overclocking al lui GTX 1080, cam atat de mult poate varia performanta din fabrica… Acum haideti sa vedem cum stam la capitolul masuratori.

 
3d1

3d2

3d3

3d4

Comentarii

Un comentariu la: KFA2 GTX 1080 EXOC SNIPER – GeForce GTX 1080 Round-up

    1. Darkzoneslut a scris pe:

      La cat costa placa asta… sigur asi prefera un GTX 1070 in schimb. Cu ceva OC ma joc la fel de bine orice joc la 1080p sau chiar 1440p.

      GTX 1080 sunt prea scumpe pentru ce ofera. Marketingul jegos a celor de la Nvidia a depasit orice limita si asta din cauza ca obositii de la AMD nu mai pot tine pasul cu ei si n-au cum sa mai concureze cu Nvidia. Nvidia a devenit monopol pe piata de GPU desktop, ei sunt cei care dictieaza tot acum. AMD doar linge oasele dupa ce Nvidia manaca toata carnea… jalnica situatie.

    Lasa-ne un comentariu: