LAB501 & Kingston HyperX Challenge

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Memorii & Stocare, in 8 December, 2011.


.

La final…

.
Si am ajuns la finalul catorva saptamani de discutii, planificare, pre-testare si pregatire pentru acest intreg eveniment. A fost foarte obositor, cu siguranta, insa a meritat pe deplin, si speram sa transformam acest gen de eveniment intr-un festival cu caracter anual. Nu pot sa va descriu bucuria pe care am simtit-o cu totii atunci cand am impins memoria mai sus decat orice frecventa la care ne asteptam sau pe care speram sa o atingem, insa acei care ati fost prezenti ati vazut cu siguranta acest lucru pe viu si ati simtit si voi alaturi de noi. Speram sa avem ocazia sa demolam si alte recorduri in prezenta voastra, si a unui numar cat mai mare de cititori, forumisti, adica prieteni!

De asemenea, ma bucur foarte mult si pentru ca o mana de oameni de pe forum, overclockeri pasionati, au avut ocazia sa se puna pentru cateva ore in locul nostru, si au vazut ce presupune o competitie live. Din punctul meu de vedere, ati facut o treaba foarte buna baieti, si va urez succes si pe viitor. Nu in ultimul rand, sper ca si publicul a degustat pe deplin evenimentele la care a luat parte (berea de dupa stiu cu siguranta ca au degustat-o “pe deplin” multi dintre noi) si ca premiile au fost pe masura. In cadrul acestui eveniment, LAB501 impreuna cu Kingston a oferit premii in valoare de aproximativ 8500 RON, o suma considerabila pentru o pasiune atat de nisata cum este overclocking-ul.

Multumiri inca odata partenerilor nostrii, participantilor la concurs, publicului precum si colegilor din presa pentru prezenta. Speram ca asemenea evenimente sa aiba loc cat mai des, si de ce nu, HyperX OC Challenge sa devina ceva anual. Si pentru toti cei care nu au participat la concurs si nu au putut veni alaturi de noi, nu pot decat sa va reamintesc faptul ca acest gen de evenimente sunt organizate pentru voi, si cu cat se bucura de un succes mai mare, cu atat mai multe evenimente vom organiza, si cu atat mai mari vor fi premiile in viitor.

Dincolo de premii insa, ramane cel mai important lucru, si anume bucuria de a ne intalni, toti cei care impartasim aceesi pasiune, si bucuria de a pune inca odata Romania pe harta overclocking-ului mondial. Recordul absolut de frecventa a memoriilor este scris acum cu trei culori, si speram sa ramana asa pentru multa vreme!
.

Comentarii

10 comentarii la: LAB501 & Kingston HyperX Challenge

  1. Bogzilla a scris pe:

   Incredibil eveniment, inca nu imi vine sa cred. Inca odata FELICITARILE MELE PENTRU WORLD RECORD, pentru fantastica zi pe care mi-ati oferit-o si pentru VOI! Monstru, Matose si Micutzu, acea Trinitate a overclockingului romanesc!

  2. RaiciuIonut a scris pe:

   Am si eu O reclamatie de facut daca pot zice asa L-am rugat pe Domnul Matei sa fiu anuntat la urmatorul concuri etc ca sa pot veni si eu dar nimic tare dar…

  3. RaiciuIonut a scris pe:

   Da da imi retrag plangerea era anuntul pe pagina de facebook

  4. Monstru Post author a scris pe:

   Trei (3, trois, drei) stiri au fost pe tema asta pe site, incepand cu o saptamana inainte. Daca nu deschizi site-ul o saptamana…eu ce pot sa spun?

  5. RaiciuIonut a scris pe:

   da da scuze nu am mai avut timp dar imi place ce treaba buna ati facut inco o data scuze si care va fi urmatorul concurs daca nu va e cu spuarare inca o data scuze

  6. Bogzilla a scris pe:

   Stai cu ochii pe site sau orice canal social/media si vei afla cand va fi urmatorul concurs.

  7. Ion a scris pe:

   Felicitari baieti, a iesit super tare. Imi pare rau ca nu am putut sa vin dar asta e…

  8. Oamenii chiar se distreaza

  9. Adi a scris pe:

   Bravo baieti !

  10. George a scris pe:

   Sunteti foarte buni … in acest domeniu. Sunt si confirmari internationale, ceea ce nu poate fi decat un lucru bun: http://www.techpowerup.com/156753/Kingston-HyperX-Beats-Three-World-Records.html

   Foarte bine si tineti-o tot asa…

  Lasa-ne un comentariu: