ECS Z77H2-A2X Golden Board – Preview

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 10 April, 2012.


Evident, primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost ambalajul complet iesit din comun. Nu avem specificatii, dotari sau povesti nemuritoare de marketing…doar o cutie mare, aurie, pe care este trecut producatorul, modelul si logo-ul. Paradoxal, desi factorul bling este indiscutabil, gasesc aceasta abordare mai eleganta decat ticsirea ambalajului cu miliarde de specificatii si avantaje pe care le putem avea daca achizitionam produsul x. Ciudat, dar bling-ul poate fi chiar elegant…si asta vine de la mine, un om de formatie pur artistica (pentru cei mai putin in tema cu subiectul, subsemnatul nu este electronist, ci “licentiat in arte”, multumita statului roman care a considerat ca o meserie extrem de precisa intra in aceasta categorie…in fine…).

Revenind la subiect, ECS Z77H2-A2X chiar vine cu un pachet normal pentru o placa de baza high-end, oferind, pe langa clasicele cabluri S-ATA, manualaul utilizatorului sau bridge-ul SLI si o extensie USB 3.0 care poate fi montata atat intr-un lacas fontal de 3.25″ cat si intr-un bracket PCI, back-panel bineinteles auriu precum si capace pentru porturile pe care nu le utilizam (impotriva prafului). Per total, bundle-ul este destul de generos, comparativ cu ceea ce putem vedea la alti producatori in zilele noastre, chiar daca nu se apropie de zilele de glorie ale lui Rampage Extreme.
 

Comentarii

4 comentarii la: ECS Z77H2-A2X Golden Board – Preview

  1. Cosmin a scris pe:

   Dragut de tot ce este aici,arata bine din orice punct de vedere…caut o placa de baza BUNA,socket 2011,Z77 dar care sa aibe obligatoriu minim un port FIREWARE si sa fie pt viitoarele procesoare IVY BRIDGE…se poate o recomandare din partea dumneavoastra? Multumesc!

  2. AAA a scris pe:

   Se potriveste perfect cu memorii SUPERTALENT.

  3. Neophitus a scris pe:

   Cosmine, nimeni nu iti va putea recomanda o placa pe 2011 cu Z77, pentru ca 2011 e seria Extreme si acolo doar X79 se foloseste. Este exact ca la 1366, care a avut doar X58.

  4. Mai, cred ca in civilizatia occidentala a nerzilor obsedati de Dungeons & Dragons, auriul de pe placa asta are cu totul alte conotatii :))

  Lasa-ne un comentariu: