Gigabyte GTX 480 Super Overclock Preview

Scris de: , in categoria: Placi video, in 4 November, 2010.

Ultima perioada a insemnat pentru noi un stres continuu, multa, foarte multa treaba tinandu-ne lipiti de scaun si de platforma de teste. Nu, nu prea avem timp sa ne tragem sufletul, pentru ca distractia de-abia a inceput, si o sa tot persiste pana la inceputul anului viitor. Placi video noi, placi de baza noi, procesoare noi, se pare ca ultimele doua luni ale anului vor fi foarte intense pentru noi, si intr-o oarecare masura si pentru voi. Da, o sa va bombardam cu articole si lansari care mai de care mai interesante. In conditiile in care eu tocmai la asa ceva ar trebui sa lucrez acum, s-au gandit din nou cei de la DHL sa imi aduca un pachet….

In mod normal, cand lucrez la un articol important, nu prea mai acord atentie celorlalte produse care isi asteapta randul, si cu atat mai putin noilor veniti, care trebuie sa astepte la randul tot mai mare de produse pe care le am “in plan”. Sunt destul de concentrat atunci cand incep un proiect, si nu pot sa spun ca am o deosebita atentie distributiva, deci atitudinea mea este usor de inteles. Ei bine, de data aceasta nu am putut sa raman impasibil in momentul in care am deschis cutia, din simplul motiv ca nu poti ramane impasibil in fata unui monstru.

Probabil ca stiti si voi, producatorii au intotdeuna o sarcina grea, atunci cand trebuie sa faca un compromis intre calitate si pret. Orice companie trebuie in primul rand sa castige bani, altfel nu isi justifica existenta. Pentru aceasta , inginerii trebuie sa gaseasca solutii care mai de care mai ingenioase, solutii care sa permita atingerea performantelor dorite in conditiile mentinerii costurilor de productie la un anumit nivel. V-ati intrebat totusi cum ar fi daca acest considerent nu ar exista in ecuatie? Cum ar arata o placa video facuta pe placul inginerilor, fara limite de buget, fara griji legate de pret? Ei bine, in viziunea inginerilor de la Gigabyte, aceasta ar fi placa video care lipsea din aceasta poza.
.

Comentarii

10 comentarii la: Gigabyte GTX 480 Super Overclock Preview

 1. dny a scris pe:

  Linistea dinaintea furtunii!!!-GTX580-HD6970-HD6990.TINETI APROAPE!!!

 2. wow, cred ca asta mananca tot ce prinde :))
  oricum nu stiu daca deocamdata avem nevoie de super procesoare.

 3. nici eu nu cred super overclock-ul acesta chiar este obligatoriu pt. programele existente… sau jocuri…

 4. E simtitor mai zgomotoasa ca un gtx 480 stoc ?
  Cat de tare se incinge ?

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Si cand te gandesti ca in articol este un screenshot care contine fix temperatura in load, precum si viteza de rotatie a ventilatoarelor 🙂

 6. mda, ma uitasem pe screenshoturile de pe pagina 5 dar doar la scor, nu am mai facut scroll in dreapta.

 7. pfu …. frumos … cu asta nu ai mai avea probleme …

 8. ics a scris pe:

  wow.. esti nebun .. mananca tot ce apuca asta :O

 9. Zgomot a scris pe:

  Bine bine, apare rotatia ventilatoarelor. Dar asta nu spune totul. Hmm, cum sa formulez intrebarea astfel incat sa poti raspunde la ea.

  Ok, am gasit.

  E la fel de silentioasa ca 470 SOC?

 10. pentru cei interesati sa o foloseasca la editare video in adobe cs5 nu cred ca ajuta mai mult ca GT470.si asta e dubla ca pret

Lasa-ne un comentariu: