Review – ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 30 November, 2016.

Prezentare

 
Cu toate acestea, cel mai impresionant moment este acela cand scoate placa din cutie. Cred ca stiti cu totii ca am vazut destule placi video high-end la viata mea, prin urmare nu sunt usor de impresionat. ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme este totusi o placa impresionanta, sistemul de racire Icestorm avand dimensiuni iesite din comun. Masca ventilatoarelor este construita din metal, garnisit cu insertii de carbon, tot aici fiind montat si sistemul de iluminare RGB denumit Spectra. Culorile pot fi alese cu ajutorul software-ului Firestorm, care permite utilizatorului sa controleze cele mai importante setari (frecventa, voltaj, viteza de rotatie a ventilatoarelor s.a.m.d.).

 
prezentare-01

prezentare-02

prezentare-03

prezentare-04

prezentare-05

prezentare-06

Comentarii

4 comentarii la: Review – ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme

  1. fubu a scris pe:

   Faina implementare!

  2. Ciupearca a scris pe:

   o bestie silențioasă

  3. Christian a scris pe:

   Ce este mai bun decat un GTX 1080? un titan pascal :))

  4. Alex a scris pe:

   Ma numar printre fericitii posesori ai acestei placi video. Sincer sa fiu nu am citit din review decat ce m-a interesat , dar nu stiu daca s-a zis ca placa video are 2 ANI GARANTIE de la vanzator si daca o inscrii pe siteul Zotac(in maxim 28 zile de la cumparare) beneficiezi de 5 ANI GARANTIE. Momentan nici o placa de pe piata nu da 5 ani garantie(din cate stiu eu).
   Singura “problema” daca o pot numii problema este ca dupa 2 ani de garantie pe care ii ai la vanzator , in ceilalti 3 ani o sa trebuiasca sa trimiti tu placa in UK.
   In rest cum se zice “E tatal lor” . Nu ma deranjeaza ca e un animal de placa . Bigger is better for me 🙂

  Lasa-ne un comentariu: