Review – ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 30 November, 2016.

3DMark

 

Dupa cum am putut observa si pana acum, diferentele de performanta in cazul implementarilor de GTX 1080 nu sunt foarte mari. Cu toate acestea, in cazul unui model de varf putem discuta de o diferenta de 10 sau chiar 15% fata de Founders Edition, iar ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme este cea mai performanta implementare testata de noi pana acum. Stati linistiti, in review-ul final, in care vom inchide round-up-ul, vor fi comparate toate implementarile de GTX 1080 pe care le-am testat, un Titan XP, ba chiar si un SLI de GTX 1070. Pana atunci insa, haideti sa vedem cum sta ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme la capitolul masuratori.

 
3d1

3d2

3d3

3d4

Comentarii

4 comentarii la: Review – ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme

  1. fubu a scris pe:

   Faina implementare!

  2. Ciupearca a scris pe:

   o bestie silențioasă

  3. Christian a scris pe:

   Ce este mai bun decat un GTX 1080? un titan pascal :))

  4. Alex a scris pe:

   Ma numar printre fericitii posesori ai acestei placi video. Sincer sa fiu nu am citit din review decat ce m-a interesat , dar nu stiu daca s-a zis ca placa video are 2 ANI GARANTIE de la vanzator si daca o inscrii pe siteul Zotac(in maxim 28 zile de la cumparare) beneficiezi de 5 ANI GARANTIE. Momentan nici o placa de pe piata nu da 5 ani garantie(din cate stiu eu).
   Singura “problema” daca o pot numii problema este ca dupa 2 ani de garantie pe care ii ai la vanzator , in ceilalti 3 ani o sa trebuiasca sa trimiti tu placa in UK.
   In rest cum se zice “E tatal lor” . Nu ma deranjeaza ca e un animal de placa . Bigger is better for me 🙂

  Lasa-ne un comentariu: