Auzentech X-Fi Forte 7.1 – prima placa de sunet high-end pentru HTPC

Scris de: , in categoria: Stiri, in 22 January, 2009.

Auzen X-Fi™ Forte 7.1 este prima placa de sunet low-profile produsa de Auzentech’s dedicata gamerilor dar si audiofililor deopotriva. Aceasta este bazata de DSP-ul Creative X-Fi, dar design-ul de referinta precum si calitatea pieselor sunt imbunatatite. Trebuie remarcat faptul ca DSP-ul este nativ pe interfata PCI-Express, nefiind necesara folosirea vreunui bridge, lucru foarte bun deoarece sunt binecunoscute problemele de intarzieri si sacadari intalnite de multi utilizatori care folosesc solutii audio echipate cu bridge.

Convertorul digital-analog (DAC) este fabricat de AKM si are un raport semnal-zgomot (RSZ) de 120dB. Utilizatorii care nu sunt multumiti de calitatea OPAMP-ului inclus, il pot inlocui deoarece acesta este instalat intr-un socket. Acest lucru este valabil doar pentru iesirea stereo. De asemenea placa de sunet este echipata cu 64MB memorie X-RAM pentru procesarea efectelor 3D din aplicatii si jocuri.

Comentarii

2 comentarii la: Auzentech X-Fi Forte 7.1 – prima placa de sunet high-end pentru HTPC

  1. Oare la ce pret ii aceasta placa?
    Oricum in poza arata foarte ingrijit.

  2. Matose Post author a scris pe:

    Placa este la pretul de 150$ in US, deci aproximativ 150 euro la noi. Intr-adevar placa arata foarte bine si sigur suna foarte bine avand in vedere componentele folosite (DAC AKM, condensatori premium for audio).

Lasa-ne un comentariu: