CeBIT 2010 – Gelid prezinta 2 noi coolere VGA

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 March, 2010.

Beneficiind de aportul inginerului care a proiectat celebrele coolere VGA din seria Accelero a producatorului Arctic Cooling, Gelid a aratat in cadrul targului de la CeBIT 2 noi coolere destinate celor mai noi placi grafice.

Mie personal imi pare o combinatie de Scythe Musashi cu AC Accelero Extreme, dar nu pot totusi sa remarc atentia la detalii a producatorului taiwanez. Pretul de cumparare ar trebui sa fie in jurul valorii de 140RON ceea ce este bine pentru un cooler cu 5 heatpipe-uri si 2 ventilatoare, dar din pacate Gelid nu este inca distribuit in Romania.

Cel de-al doilea cooler VGA este destinat placilor video care disipa mai putina caldura, fiind in esenta un Arctic Cooling L2 Pro imbunatatit. Desi este mai subtire de L2 Pro, noul cooler de la Gelid beneficiaza de mai multa masa si suprafata de disipare multumita dimensiunilor mai mari.

Gelid Tranquillo nu este o noutate, dar am avut ocazia sa il analizez mai indeaproape si este intr-adevar foarte interesant la pretul recomandat de ~110RON. In zilele urmatoare colegul nostru Ramiro il va supune cu siguranta unor teste chinuitoare.

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2010 – Gelid prezinta 2 noi coolere VGA

Lasa-ne un comentariu: