CeBIT 2011 – Colorfly introduce un player portabil high-fidelity

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 March, 2011.

Pe cei de la Colorful ii cunoastem datorita placilor video asa ca mare ne-a fost surpriza cand la standul de la CeBIT am observat o bucata de lemn inscriptionata cu un logo de tip heraldic. Curiosi cum suntem i-am intrebat pe cei de la Colorful ce ar vrea sa reprezinte materialul lemnos cu aspect luxos. Raspunsul a fost extrem de interesant odata ce am tinut in maina primul player portabil hi-fi din lume.

Pe numele sau Colorfly Classic, noul dispozitiv poate rula fisiere audio pe 24 bit la 192 KHz. DAC-ul integrat este un Cirrus Logic CS4398, un chip performant are o dinamica de pana la 120dB. Toate componentele utilizate in constructia lui Colorfly Classic sunt de extrema buna calitate, incepand cu utilizarea condensatorilor Elna SILMIC II si pana la carcasa realizata manual sau la sistemul de control al volumului analog realizat de Alps. Player-ul poate functiona cu casti de o impedanta de pana la 300 Ohmi, fiind recomandate niste casti din seria high-end cum ar fi de exemplu AKG K701 pe care de altfel am avut si ocazia sa le ascultam alaturi de Colorfly Classic. In plus de asemnea tot pe partea de player-e audio Colorfly ne-a aratat si un MP3/MP4 player cu capacitatea de a reda continut pe un ecran ce suporta rezolutia 720p.

Cu toate ca Colorful se concentreaza intens pe promovarea noilor produse nu puteau lipsi nici placile video ce au consacrat brand-ul asiatic.

Comentarii

Un comentariu la: CeBIT 2011 – Colorfly introduce un player portabil high-fidelity

  1. Cezar a scris pe:

    AMD nu mai prezinta Bulldozer odata? 🙁

Lasa-ne un comentariu: