CeBIT 2012 – Thermaltake Frio Extreme

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 March, 2012.

Dupa Frio si Frio Advanced, ambele prezente in articolele de pe site-ul nostru, Thermaltake prezinta versiunea Frio Extreme, un cooler de tip twin tower destinat overclockerilor si care din fericire nu are o baza HDT.

Avem suport pentru toate platformele moderne si un pachet cuprinzator ce include doua ventilatoare foarte aratoase. In demonstatia de la CeBIT era montat pe un sistem cu procesor i7 3960X tactat la 4800MHZ, caruia i-a facut fata fara probleme.

Comentarii

2 comentarii la: CeBIT 2012 – Thermaltake Frio Extreme

  1. Thermaltake, producatorul meu favorit de componente 🙂 Am avut un TR2 de 470W de la ei, care tine bine de 4 ani de zile, iar acum folosesc un SMART de 550W si un Contac 16 pentru CPU. Sunt produse bune cu un raport calitate/pret okey. Acest FRIO arata foarte bine si sunt convinsa ca nu o sa dezamageasca entuziastii OC. Poate am sa-l cumpar si eu.

  2. Stec a scris pe:

    @Aidan

    Ei si cu tine….TT sta in momentul de fata undeva la mijloc sau jos atat la coolere cat si la surse si carcase. Daca mai scrieai putin poate ziceai ca bate si Seasonic la surse si Thermalright sau Prolimatech la coolere….sa fim seriousi….TT este o firma mediocra, are solutii acceptabile dar sunt rar alesi de entuziasti.

Lasa-ne un comentariu: