CeBIT 2012 – Tub LN2 retail de la Reeven

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 March, 2012.

 

Am mai admirat tubul LN2 de la Reeven si anul trecut la CeBIT dar acum putem spune in sfarsit ca este retail si poate fi cumparat din magazin. La un pret comunicat de 190 $ va puteti achizitiona un tub LN2 proiectat si tweak-uit mai mult de 2 ani de Team Japan, ce vine cu tot ce va trebuie in pachet: tub, izolatie, suruburi, backplate, top-plate precum si arcuri de tensionare. Pot spune ca este primul tub LN2 retail facut cum trebuie, avand baza facuta din cupru restul fiind din aluminiu reuseste sa cantareasca doar 900g.

 

 

 

 

Inafara de Extreme CoolingCup, la standul Reeven am mai putut vedea si 2 coolere interesante ce sunt aproape gata si le vom vedea pe piata in 1-2 luni. Ambele sunt bazate pe o baza masiva de cupru cuplata cu heatpipe-uri de cupru si lamele de aluminiu ceea ce cu siguranta va fi si pe placul lui Ramiro.

Primul cooler este un tri-tower interesant care – conform spuselor celor de la Reeven – ar trebui sa fie la nivelul de performanta al lui Silver Arrow. Al doilea are 6 heatpipe-uri si tinteste sa depaseasca performanta popularului si versatilului Megahalems / SuperMega.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2012 – Tub LN2 retail de la Reeven

Lasa-ne un comentariu: