Chestionar – portretul cititorului – Mai 2016

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 May, 2016.

Chestionar

 
Unul din avantajele de a face parte dintr-o organizatie precum EHA – European Hardware Association – este acela ca putem intelege mai bine piata europeana, putem compara profilul cititorilor din mai multe tari si putem vedea care sunt punctele forte si punctele care trebuiesc imbunatatite in cazul fiecareia. De aceea, din cand in cand, fiecare site membru al acestei organizatii va publica un chestionar pentru cititori, in baza caruia ne putem da seama cu usurinta ce prefera romanii sau englezii, ce tehnologii vor avea succes mai mare intr-o tara sau alta, ce subiecte va fac placere s.a.m.d.

Dupa chestionarul publicat in Februarie, pe care va multumim ca l-ati completat, a venit momentul sa publicam un alt chestionar, exact in acest scop. Pe mine personal ma intereseaza mai putin ce achizitii aveti in plan sau cat veti cheltui in urmatorul an, dar pe de alta parte cati romani booteaza de pe un SSD reprezinta un subiect interesant, mai ales in momentul in care discutam despre cititorii celui mai important site hardware din Romania.

Prin urmare, o sa va rog sa va lipsiti de 2 minute din timpul vostru pretios si sa raspundeti in chestionarul nostru. Nu dureaza mult, raspunsurile sunt anonime si ne ajutati sa strangem date reale, despre preferintele cititorilor nostrii, care pot influenta pe viitor companiile care va intereseaza sau magazinele care va intereseaza. Nu este obligatoriu, nu avem nevoie nici macar de adresa voastra de email, pur si simplu aceste raspunsuri ne ajuta in a contura portretul cititorului EHA la mijlocul lui 2016. Va multumim!
 
European Hardware Association Logo - 200px

Comentarii

2 comentarii la: Chestionar – portretul cititorului – Mai 2016

  1. Mr. W a scris pe:

    “chestionarul”. Scoateţi cratima, e cuvânt românesc.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Adevarat graiesti, multam!

Lasa-ne un comentariu: