Computex 2010 – AC Ryan PlayOn!HD

Scris de: , in categoria: Stiri, in 1 June, 2010.

AC Ryan este un nume cunoscut in special modder-ilor, diversele accesorii destinate acestei indeletniciri fiind binecunoscute. Ei bine, in ultima perioada multe companii s-au reprofilat, extinzandu-si linia de produse, renuntand la vechile produse si incercand sa ofere noi solutii cat mai atractive pentru cumparator. quanox precio drogas la rebaja In aceeasi situatie sunt si cei de la AC Ryan, care au renuntat la accesoriile destinate modding-ului si au devenit unul dintre cei mai mari producatori de digital media-playere din industrie.

Astazi am putut admira binecunoscutele modele PlayOn!HD si PlayOn!HD mini, care surprind prin bogatia dotarilor si a formatelor suportate. Dincolo de spectificatiile tehnice (FullHD, client de torrenti, posibilitatea functionarii ca si network attached storage, DTS 2.0 s.a.m.d) am descoperit o serie de produse care respecta dorintele clientilor si ofera putin mai mult decat ne-am astepta de la un asemenea device. Astfel, toate playerele AC Ryan vor primi in curand un update, prin oferirea unor solutii software care transforma aceste dispozitive in unitati de entertainment accesibile pentru orice. Si pentru ca tot vorbeam de accesibilitate, 90 Euro pentru modelul mini, respectiv 139 Euro pentru fratele mai mare nu suna chiar rau, nu-i asa?

.



.
Desigur, PlayOn!HD si PlayOn!HD mini sunt modele care s-au bucurat de un succes deosebit, in special pe continentul asiatic. Noutatea o reprezinta viitorul model PlayOn! ivermectina bula e posologia DVR, care contine un TV tuner digital (interschimbabil). Practic, PlayOn!DVR permite realizarea unei game foarte variate de operatiuni, cum ar fi accesul de la distanta, programarea inregistrarilor de la distanta, server FTP si HTTP inclus precum si o noua interfata grafica foarte accesibila si intuitiva.
.



Comentarii

6 comentarii la: Computex 2010 – AC Ryan PlayOn!HD

  1. IraqI_Freedom a scris pe:

    Monster my friend you look inlove.

  2. Dan a scris pe:

    “toate playerele AC Ryan vor primi in curand un update, prin oferirea unor solutii software care transforma aceste dispozitive in unitati de entertainment accesibile pentru orice”

    N-am inteles despre ce update este vorba ?
    Oricum formularea e ciudata cum adica pana acum nu sunt accesibile e un amarat de media player cu Realtek de ce n-ar fi accesibil acum ?
    Exista solutii de la Asus, EGreat care ofera macar un port eSATA sau chiar si SATA, se pot accesa posturi tv online, youtube, au inclus un bittorent iar Mini cel putin nu stie nimic din toate acesta si culmea e si mai scump !

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Este vorba de un update de firmware si despre doua solutii software dedicate, care in primul rand schimba modul in care utilizatorul interactioneaza cu player-ul (adica il fac mai accesibil, mai usor de utilizat), si in al doilea rand, isi iau singure toate informatiile despre melodia/filmul/etc redata/redat, si creeaza o pagina cu toate informatiile necesare, un catalog.

    Despre mini nu stiu ce sa zic, nu m-a impresionat foarte tare, insa PlayOn HD si DVR sunt unitati foarte puternice, pretul pentru HD este foarte bun din cate stiu eu (~140 Euro cu TVA inclus), si am fost uimit sa descopar ca atat utilizatorii cat si presa de aici ii folosesc pe cei de la ACRyan ca si etalon in domeniul media-playeleor.

  4. @Dan, cred ca nu ai citit bine. HD Mini e cel mai decat celalalte doua modele, HD si HD DVR.

  5. asterx a scris pe:

    ce puteti sa-mi ziceti despre blocajul care il sufera in transfer torrent nu se redreseaza fara restart iar cel mai mare varf este de 530KB/s asta la un singur torrent daca ii mai pun unul se blochiaza de tor
    incerc sa-i fac un port fw in ruter dar degeaba nu-l gasesc (poate ca sunt un novice in linux sau linie de comanda)
    UN MARE HELP VA CER SI EU .

  6. Dobrota Constantin a scris pe:

    Buna ziua. Ma numesc Dobrota constantin si am achizitionat un mini media player A.C.Ryan in Romania in 2010. Are Firmware v.7.3.4 r4824 Eurpean. Am fost foarte multumit de el pana acum cativa ani cand nu mai putea reda anumite formate de film. Vă rog dacă îmi puteți actualiza firmware-ul pentru anul 2020 sau 2022, astfel încât să pot vedea toate formatele de filme mai noi care au apărut recent și pe care nu le pot vedea cu firmware-ul vechi. Mulțumesc.

Lasa-ne un comentariu: