Computex 2010 – Arctic Cooling prezinta Accelero XTREME Plus

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 June, 2010.

Gandit cu seria GTX4XX de la NVIDIA in cap Accelero XTREME Plus, cel mai nou cooler VGA de la Arctic Cooling, este optimizat pentru a disipa o caldura foarte mare. In acest scop este echipat cu 3 ventilatoare, 5 heatpipe-uri, baza solida din cupru precum si o suprafata generoasa de disipare (aluminiu).

.

.

Cum am observat si in cadrul CeBIT, Arctic Cooling a intrat si pe piata dispozitivelor audio dupa cum puteti observa de asemenea si in pozele ce urmeaza. Nu putem sa ne pronuntam referitor la calitatea acestora pentru ca nu am testat asa ceva dar totusi parerea mea e ca Arctic Cooling ar trebuie sa se limiteze la ceea ce fac bine, si anume …. cooling.

.

Comentarii

3 comentarii la: Computex 2010 – Arctic Cooling prezinta Accelero XTREME Plus

  1. b a scris pe:

    Bun, si pe cand va fi disponibil accelero extreme plus pentru fermi? Au trecut deja 2 luni de la articolul vostru si implicit prezentarea de la computex. Pe cand naiba intra in retail odata?

  2. Monstru a scris pe:

    Este aici, pe masa de teste deja 🙂

  3. b a scris pe:

    UUUUUU! Kinky 😛 Pe cand review? Sincer mor de nerabdare sa vad. Eu cred ca Accelero xtreme e singura solutie de racire pe aer in stare sa imblanzeasca bestia fermi.

    Deci, pe cand review pe site????

Lasa-ne un comentariu: