Computex 2010 – ASRock dezvaluie P67 Extreme3

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2010.

Peste cateva luni Intel va introduce pe piata platforma Sandy Bridge impreuna cu PCH-ul Intel P67 dar si cu un nou socket, S1155. Producatorii de placi de baza se pare ca deja au placile de baza gata, intrecandu-se care mai de care sa iasa in evidenta prin design sau dotari.

Astazi va prezentam propunerea celor de la ASRock, P67 Extreme3. Cum bine sugereaza titlul, aceasta este bazata pe viitorul Intel P67 si are ca dotari atat SATA 6Gb/s, integrat nativ de data asta, cat si USB 3.0 (controller NEC).

.

.

Cele 3 sloturi PCI-Express 2.0 16x functioneaza in configuratie 16x / 8x / 4x atunci cand sunt ocupate toate, asadar placa ofera suport 3-way SLI cat si CrossFireX. Sistemul de alimentare al procesorului are 12+2 faze (CPU + uncore), acesta fiind mai mult decat suficient pentru viitoarele procesoare Sandy Bridge 32nm.

Mai jos puteti vedea si ASRock X58 Extreme3 o placa lansata cu ceva timp in urma dar care inca ne uimeste cu excelentul raport pret / performanta dar si cu calitatea constructiei si grija la detalii. Se pare ca ASRock e pe drumul cel bun!
.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – ASRock dezvaluie P67 Extreme3

Lasa-ne un comentariu: