Computex 2010 – Corsair prezinta seria AX de surse 80PLUS Gold

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2010.

Principalele atractii din standul Corsair de la Computex de anul acesta au fost noua carcasa Graphite Series 600T precum si noua gama de surse AX, certificate 80PLUS Gold. Dar sa incepem cu carcasa Corsair 600T care ofera spatiu interior generos pentru un mid-tower, airflow bun (vine din fabrica cu 3 ventilatoare: 2 x 200mm + 1x120mm) precum si posibilitati foarte bune de wiremanagement. Sa fiu sincer mie imi place mai mult aspectul exterior al seriei Obsidian, dar trebuie sa recunosc ca la ~150$ 600T ofera destul de mult facilitati.

.

.

In cateva saptamani vor fi disponibile spre vanzare noile surse Corsair AX, certificate 80PLUS Gold (750W, 850W si 1200W). Cele 2 modele de capacitate mai mica sunt bazate pe un design Seasonic X-Series de generatie mai noua, in timp ce “monstrul” de 1200W este bazat pe un design Flextronics. De remarcat constructia complet modulara a surselor din seria AX.

.

.

La standul Corsair am mai putut gasi si Dominator Airflow PRO, care este un ansamblu de 2 ventilatoare pentru racirea memoriilor cat si o parte superioara cu LED-uri care arata incarcarea memoriilor. Acesta preia ideea mai vechilor Corsair PRO care aveau LED-uri integrate pe fiecare modul. Utilitatea acestui accesoriu este mai mult estetica pentru ca functional nu vom castiga nimic.

.

Comentarii

Un comentariu la: Computex 2010 – Corsair prezinta seria AX de surse 80PLUS Gold

  1. Razvan a scris pe:

    Dupa un research destul de detaliat, ma hotarasem sa cumpar o sursa Corsair pentru viitor – pentru mine personal ofera cel mai bun raport calitate-pret. Odata cu lanseara noii game, probabil ca voi astepta sa ajunga si in Romania si apoi sa fac si o comanda ferma.

    P.S. Felicitari si multumiri pentru multitudinea de informatii pe care o oferiti de la Computex.

Lasa-ne un comentariu: