Computex 2010 – Noctua si Coolink

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 June, 2010.

Lab501 a fost prezent pentru a doua oara in acest an in prima linie a uneia dintre cele mai renumite “zone de razboi” din lumea IT-ului, si anume targul international Computex, editia 2010. Dupa cum puteti observa colegul meu Tudor Badica este destul de fericit printre coolere, poate nu chiar atat de fericit cum as fi eu, dar sunt sigur ca au fost zone in care zambetul sau a fost si mai larg. Eu am asteptat cu foarte mare interes acest targ pentru ca aici se prezinta cele mai multe noutati din lumea coolerelor. casino kuwait

In acest an Noctua a prezentat pe langa binecunoscutele coolere deja lansate (printre care se numara NH-D14, cel mai performant cooler construit pana acum) si o serie de prototipuri care se afla in teste. Vedem o versiune de NH-D14 mai ingusta pentru a mari compatibilitatea cu platformele actuale, cateva versiuni de coolere low profile si, dupa parerea mea, adevarata atractie prezentata de magicienii de la Noctua, un cooler tower care explodeaza de potential.

Imi doream de multa vreme sa apara un cooler tower impresionant, mare si cu mai mult de sase heatpipe-uri, cu o arhitectura/calitate de inalta clasa bineinteles. Adevarul este ca desi am tot spus ca astept de la Noctua asa ceva, eram convins ca primii ce vor lansa un astfel de cooler vor fi cei de la Thermalright, si urmasul lui TRUE va avea asemenea caracteristici.

Ei bine, Noctua prezinta primii acest mult asteptat cooler tower. Oricum “se stie” ca Tudor trebuie sa-si dea viata pentru acest cooler (glumesc, normal), iar eu il vreau pe masa de teste cat mai curand posibil, “cu orice cost”.

In pozele urmatoare puteti admira ultimele creatii Noctua. لعبة اونلاين

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – Noctua si Coolink

Lasa-ne un comentariu: