Computex 2010 – Noutati de la Thermalright

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2010.

Computex 2010 a dezvaluit o serie de noutati interesante de la renumitul producator de coolere Thermalright. Dupa cum se observa in poza, colegul meu Tudor are noroc ca este bine facut, altfel ar fi avut probleme cu cei doi monstrii Thermalright. bet hunter sportfogadas Prima data cand am vazut coolerele nu mi-am dat seama de dimensiunea lor dar aceasta poza este mai mult decat elocventa pentru a marca inceputul unei noi etape in aircooling. Coolerele iau si mai mult in dimensiune iar numarul heatpipe-urilor creste pe an ce trece, in momentul de fata avem 10 heatpipe-uri la Thermalright Sentinel (cel din dreapta), conceput pentru racirea fanless.

Va prezint in continuare inca cateva poze cu Thermalright Wheel (cel din stanga), Sentinel si HR-02, urmasul binecunoscutului HR-01 plus. tippmix sportfogadás meccs ajánló

Observam la Sentinel un mod ingenios de a face sa incapa zece heatpipe-uri intr-o baza de dimensiuni normale iar la HR-02 acele decupaje in lamele pentru imbunatatirea performantei la low rpm.

Thermalright a mai prezentat uriasul cooler Spitfire pus la treaba pe un GTX 480, cateva tipuri de ventilatoare, un sistem aratos ce foloseste numai coolerele companiei pentru racire si o versiune “black nichel coated” de VenomousX, o schimbare binevenita as spune fata de vopseaua neagra folosita in trecut.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – Noutati de la Thermalright

Lasa-ne un comentariu: