Computex 2011 – Fan controller prin SmartPhone de la Bitfenix

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2011.

Bitfenix este o companie recent intrata pe piata romaneasca dar care a prins avant destul de repede prin modelele sale foarte reusite Collossus si Survivor. La standul lor de la Computex am putut vedea noua carcasa Shinobi la care am apreciat materialele de calitate impreuna cu posibilitatea de customizare a siglei precum si a ornamentelor (personal varianta negru + alb mi se pare ca arata excelent).

.

.

Pentru ca modele actuale sunt dedicate segmentului high-end, Bitfenix pregateste si 3 modele pentru segmentul 200-300RON: Outlaw, Merc Alpha si Merc Beta. Personal, desi dotarile si layout-ul sunt bune pentru segmentul asta de pret design-ul mi se pare prea rotunjit aducand prea mult cu tablele ordinare (Delux, KME, etc).

.

.

Bitfenix Recon este un fancontroller care se afla in stadiul de proiect si permite controlul a 6 canale de pana la 30W (functioneaza si cu ventilatoare high-RPM sau pompe de apa). Controlul acestora poate fi facut prin intermediul ecranului touch-screen, software dar si prin intermediul unui SmartPhone dupa cum este demonstrat mai jos. Varianta finala va ocupa 2 bay-uri de 5.25″ si cred ca va prezenta interes din partea entuziastilor.

.

.

Undeva ascunse de privirile trecatorilor ne-am putut delecta cu cateva accesorii USB 3.0 ce vor fi disponibile in curand dar si cu un model de ventilator extrem de interesant; acesta va putea fi gasit in dimensiuni de la 12cm si pana la 25cm.

Urmatorul proiect Bitfenix in materie de carcasa high-end este Raider care este aproape gata. La finalul articolului veti putea admira in premiera o poza cu varianta beta a acestei carcase 🙂

.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2011 – Fan controller prin SmartPhone de la Bitfenix

Lasa-ne un comentariu: