Computex 2016 – Corsair – Periferice

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2016.

Corsair

 

Desi la capitolul periferice nu am avut parte de nici o lansare complet noua, am putut vedea cateva dintre cele mai interesante produse lansate in ultimul an. Printre ele se numara si K70 RGB RapidFire, care a primit de altfel si premiul European Hardware Awards pentru cea mai buna tastatura a anului 2016. Am putut vedea si versiunile LUX ale lui K70 si K65, o revizie imbunatatita care, pe langa unele modificari estetice, adauga un port USB passthrough precum si taste texturate si conturate in locurile cheie.

De anul trecut si pana acum Corsair Lapdog a fost lansat pe piata, colegul meu Tudor fiind chiar impresionat de experienta de gaming oferita de acesta. Sistemul conturat in jurul barebone-ului Bulldog este din nou prezent ruland perfect jocuri 4K, numai ca de data asta este echipat cu o placa video MSI Geforce GTX 1080 racita cu sistemul de racire cu apa AIO Corsair Hydro GFX. Placa video este construita in colaborare cu MSI si ne putem astepta sa o vedem comercializata de ambii parteneri in viitorul apropiat.

Per total, desi nu am vazut produse complet noi, putem spune ca dorintele utilizatorilor au fost ascultate, cei de la Corsair adaugand perifericelor lor exact dotarile cerute de catre utilizatori, cum ar fi port-ul USB pass-through.

 

16

17

19

18

10

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: