Computex 2016 – ID-Cooling

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2016.

ID-Cooling

 
ID-Cooling sunt unii dintre producatorii mici care se pot adapta cu rapiditate pentru a satisface dorintele clientilor, iar anul acesta ne-au demonstrat inca odata acest lucru. Astfel, in stand-ul lor din cadrul Computex-ului am putut vedea mai multe carcase de tip open-frame construite din tubulatura metalica, preferata mea fiind cea albastra, aflata momentan in stadiu beta.

Cum orice sistem de show are nevoie si de o iluminare pe masura, cei de la ID-Cooling au aratat mai multe modele de ventilatoare dotate cu iluminare circulara. Evident, sursele de inspiratie pentru unele dintre carcase si pentru ventilatoare sunt destul de clare, iar cei de la InWin, respectiv Thermaltake, pot fi mandri ca sunt admirati in acest fel de catre producatorii mai mici.

Cu toate acestea, nu inseamna ca nu putem vedea implementari si mai interesante de la un producator mai mic, chiar daca initial s-au inspirat din alte parti, iar un bun exemplu in acest sens este exact modelul albastru pe care va povesteam eu mai sus ca il apreciez. Eu unul chiar sunt curios ce sistem am putea construi intr-o astfel de carcasa si poate vom avea ocazia sa aflam acest lucru in curand, dupa ce carcasa va intra in productie de masa.

 
IDCooling-01

IDCooling-02

IDCooling-03

IDCooling-04

IDCooling-05

IDCooling-06

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: