Computex 2016 – Thermaltake

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2016.

Thermaltake

 
Evident, nu puiteam discuta despre modding fara sa spunem Thermaltake. Acestia au expus in cadrul stand-ului de la Computex cele mai interesante proiecte realizate pentru 2016 Casemod Invitational, iar cei care le-au vizitat stand-ul s-au putut delecta cu unele dintre cele mai originale si nebunesti mod-uri posibile. Indiferent daca discutam despre Core X9, Core P5 sau Core W31, participantii la concurs le-au modificat intr-atat incat unele dintre ele cu greu mai pot fi recunoscute. Priviti de exemplu cat de spectaculos este proiectul Captain America, realizat intr-un Core P5.

Desigur, cei de la Thermaltake au prezentat si o serie intreaga de noutati, printre acestea numarandu-se si urmasul faimosului Core P5, mai precis modelul Core P3. Acesta pastreaza conceptul open-stand implementat de inaintasul sau, dar are dimensiuni ceva mai reduse, adresandu-se acum unei game mult mai variate de utilizatori. Asta nu inseamna ca nu avem loc pentru o placa de baza ATX sau pentru un radiator de 260mm, desigur.

Daca P5 era prea mare pentru voi, Core P3 poate fi solutia pe care o asteptati de ceva vreme. Eu personal de-abia astept sa construiesc un sistem in aceasta carcasa, prin urmare asteptati-va sa vedeti Core P3 pe LAB501 cat de curand!

 
Thermaltake-01

Thermaltake-02

Thermaltake-03

Thermaltake-04

Thermaltake-05

Thermaltake-06

Thermaltake-07

Thermaltake-08

Thermaltake-09

Thermaltake-10

Thermaltake-11

Thermaltake-12

Thermaltake-13

Thermaltake-14

Thermaltake-15

Thermaltake-16

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: