Concursul LAB501 si Allview s-a incheiat

Scris de: , in categoria: Stiri, in 30 December, 2012.

Aho, aho copii si frati, stati putin si nu-jurati si pe noi sa ne iertati… Stiu ca multi dintre voi ardeau de nerabdare sa vada cine a castigat concursul LAB501 si Allview si mai stiu ca inscrierile in concurs s-au terminat pe 27 Decembrie. Ce ne facem insa cand avem nu mai putin de 2543 de share-uri si 1626 de like-uri de verificat???

Ei bine, in ultimele 3 zile am trecut frumos toti participantii intr-o lista, apoi a trebuit sa eliminam share-urile duplicate (si nu erau decat cateva sute…) apoi sa verificam like-urile date paginii noastre si paginii Allview pentru ca intr-un final sa obtinem lista celor mai cuminti copii care au respectat toate regulile concursului….

Ei bine…cu emotii si infrigurare, Mos Craciun a apelat la zeii Random.org pentru a vedea cine a fost cel mai cuminte (sau cea mai cuminte, pentru ca avem si multe cititoare inscrise in concurs). Astazi norocul i-a zambit cititorului Adrian Timofiev din Galati, care este fericitul castigator al unui smartphone Allview P5 Mini si, desigur, al invidiei si urarilor calde de sarbatori venite din partea tuturor celorlalti participanti…

Noi ii uram sincere felicitari lui Adrian, pe care il vom contacta in cursul zilei de astazi pentru a aranja intrarea premiului in posesia sa. Va uram si voua toate cele bune si multe bucurii de sarbatori. Chiar daca nu ati castigat acest premiu, noi va dorim multa sanatate si fericire pentru anul care urmeaza si nu fiti suparati…Acesta a fost concursul cu numarul 38 organizat de noi. Concursul cu numarul 39 este in plina desfasurare (cel dedicat overclockerilor) si va promitem noi ca vor urma si alte concursuri cel putin la fel de interesante.

Pana atunci insa, bucurati-va din plin de trecerea intr-un nou an, in speranta ca acesta va fi mai frumos, plin de fericire si de premii. Echipa LAB501 va ureaza LA MULTI ANI!!!
 

Comentarii

2 comentarii la: Concursul LAB501 si Allview s-a incheiat

  1. Bogzilla a scris pe:

    Ha! Carcel! M-am uitat prea mult stramb la extragere!

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pe toate le-a intors Yt automat numai pe asta nu. Nu stiu de ce….

Lasa-ne un comentariu: