Concursul LAB501 si Xilence 2012 s-a incheiat

Scris de: , in categoria: Stiri, in 22 December, 2012.

Ho,ho,ho din nou!!! Pai ce…credeati ca am uitat de concursul Xilence? Nu…doar v-am tinut putin in suspans. Asa cum stiti, pana acum am organizat 5 concursuri in aceasta luna. V-am dat licente de Torchlight, Assassin’s Creed 3 si Borderlands 2, am pus la bataie un Allview P5 Mini si nu in ultimul rand am pus la bataie o sursa Xilence XQ Series 750W R4.

175 de oameni au raspuns intrebarilor noastre si, desigur, majoritatea ati raspuns corect. Raspunsurile la cele doua intrebari erau:

1. Cati watti a pompat sursa Xilence intr-un sistem high-end triple-GPU overclockat moderat (consumul DC estimat in regim de Overclocking in Load)
R: 1035W

2. Cate modele R4 se gasesc in seria XQ de la Xilence?
R: 3 modele

Ei bine, zeii Random.org s-au decis ca de aceasta data norocul sa le surada celor inscrisi in concurs pe ultima suta de metri. Astazi norocul i-a zambit cititorului Lupu Marius, care este fericitul castigator al unei surse Xilence XQ Series 750W R4. Felicitari!!!

Pentru cei care nu au castigat nimic in ultimele noastre concursuri – nu fiti suparati. Anul nu s-a incheiat inca si noi mai avem inca doua concursuri pentru voi, pentru fanii adevarati LAB501, care vor avea site-ul si forumul deschise pana si in ziua de Craciun sau Revelion. Stati prin zona, pentru ca Mos Craciun a umplut sacul cu premii, a hranit renii, a lustruit talpile saniei si se indreapta vertiginos catre voi, cititorii LAB501!!!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: