ECS A85F2-A Golden Board – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 30 November, 2012.

ECS A85F2-A Golden Board

 

Am scris atatea articole anul acesta incat nici nu mi-am dat seama cand am trecut de numarul 200….Acesta ar fi articolul meu cu numarul 205 de cand scriu pentru LAB501 si NEXT. Mult…stiu, pentru ca nu discutam despre stiri ci despre articole, review-uri, teste, prezentari. Din pacate (sau din fericire, depinde cum priviti problema) am scris multe articole pe NEXT anul acesta, pentru ca m-am lasat prins in hora lansarilor de ultrabook-uri, tablete si mai ales smartphone-uri. Da, da, da, stiu, cat de tradator pot sa fiu… Ei bine era nevoie sa injectam ceva LAB501 si in domeniul asta si cine o poate face mai bine alaturi de colegii mei decat unul dintre parintii fondatori…

Prin urmare, m-am uitat cu multa invidie in ultima vreme la colegii mei Matei, Ramiro si Victor care se joaca exact cu acele produse frumoase despre care va place voua sa cititi…procesoare, coolere, placi de baza, surse, SSD-uri, memorii… Bine, recunosc, la placi video am mai dat cu subsemnatul ca deh, obiceiurile vechi mor greu (mai bine zis niciodata, asta ca sa fie clar cine face review-ul de lansare pentru GTX 780 … hehehe) si mi-am vazut de treaba pe NEXT.

Din cand in cand mai apare insa cate o ocazie care necesita prezenta mea pe LAB. In general discutam despre placi video sau procesoare, deoarece am cam lasat restul produselor in seama colegilor mei. Placile video si procesoarele high-end tot copilul meu de suflet raman, dar asta este o alta poveste. Asa cum spuneam insa, uneori se intampla ca un alt produs sa strige “Monstru”. Mai tineti minte preview-ul realizat cu the bling king? Ei bine, in momentul in care curierul a sunat la usa si mi-a spus “Chiparosule ham ceva haurit in pachet pentru matale” mi-am zis…”Valeu…ce au mai facut astia de la ECS?”

Au facut un urmas al regelui bling-ului, un fel de print daca vreti sa o luam asa si prin urmare nu puteam rata ocazia sa va prezint “the FM2 bling master”. Cu alte cuvinte acum nu mai aveti nevoie de Z77 sau AM3 pentru a va etala pasiunea pentru bling – o puteti face si cu o platforma dotata cu un chipset A85, ECS A85F2-A Golden Board mai precis.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: ECS A85F2-A Golden Board – Prezentare

  1. blackiller a scris pe:

    Pare cheala placuta, ma refer la pcb-ul placii

  2. DeMons a scris pe:

    Arata frumos, design bun.

    Multumesc pentru prezentare !

  3. Mihai a scris pe:

    Ghiulurile mari de pe degete si lantul masiv tremurau de placere, in timp ce zambetul larg lasa dezgoliti dintii de aur ce stralucensc in soare:
    -Pirando, uite ce mi-am tras: noua placa de baza de la ECS. Are aur si pe mosfeti, mancat’as! Napoleoane, vino ma de instaleaza procesorul ca vreau sa bag niste manele de pe iutub!

Lasa-ne un comentariu: