eMAG inaugureaza un nou showroom in Ploiesti

Scris de: , in categoria: Stiri, in 17 August, 2009.

eMAG anunta deschiderea showroom-ului de la Ploiesti, al treilea detinut de companie. Noul showroom are o suprafata de 150 metri patrati si este situat intr-o zona binecunoscuta de ploiesteni pentru cumparaturi de electronice si IT. Principalele functionalitati ale spatiului sunt de livrare a comenzilor locale si servicii post-vanzare.

“Continuam extinderea retelei de prezente fizice in tara pentru ca s-au dovedit a fi un catalizator puternic al cresterii increderii in comertul online. Poate parea paradoxal, dar este un lucru normal daca privim acest model prin ochii clientului care a stiut pana acum doar sa mearga la un magazin din apropiere. Vrem sa-i oferim acestuia o experienta asemanatoare cu cea familiara lui dar in acelasi timp noua, aratandu-i cat de usor poate plasa online viitoarea comanda si sa o astepte acasa. Nu vrem si nu facem vanzari din raft, oferta noastra completa este si va fi prezentata numai online.” a spus Radu Apostolescu, Director Marketing eMAG.

eMAG Ploiesti are momentan o echipa formata din 5 membri experimentati in retail. Odata cu deschiderea showroomului vor fi exista promotii locale prin care primii 500 de clienti vor fi recompensati cu premii si cupoane de reducere.

emag1

emag2

Comentarii

4 comentarii la: eMAG inaugureaza un nou showroom in Ploiesti

  1. Parca erau afectati de criza, nu? Faceau reduceri de personal…

  2. La Constanta pe cand un showroom 🙂 ? sau ploiesti e mai important 😛

  3. O extindere modesta pentru eMag. Surprinzator, tinand cont ca au iesit in pierderi.

  4. probabil vor sa il inchida pe asta din bucuresti. pe vremurile astea…

Lasa-ne un comentariu: