Enermax REVOLUTION85+ e prima sursa ce primeste un premiu de design

Scris de: , in categoria: Stiri, in 19 March, 2009.

Anul acesta Enermax a pus mana pe doua premii Red dot award, acordate pentru excelenta in design. In afara de tastatura AURORA Micro Wireless care nu e la prima reusita de acest gen, anul acesta e pentru prima data cand o sursa pentru PC primeste un asemenea premiu: Enermax Revolution85+.

Am avut placerea sa admir ambele produse live la CeBIT 2009 si pot sa va spun ca intr-adevar au un aspect impresionant. Dealtfel Revolution85+ a fost folosita si de colegii mei in finala nationala a GOOC 2009, si o vom avea in laboratorul nostru de teste in perioada urmatoare.

“Sa castigi pentru prima data un premiu de design industrial cu o sursa, care de obicei sunt cutii simple si urate de otel ce doar trebuie sa ofere putere arata cu adevarat forta noastra, ce nu e bazata doar pe tehnologie” se lauda John Lee, reprezentantul diviziei de surse a Enermax. Steven Su, fondator si presedinte al Enermax ne da mai multe informatii: “Acest gen de reusite sunt amplificate de faptul ca produsele cu care castigam sunt produse adevarate de retail si nu doar prototipuri care nu ajung niciodata in comert. Sunt foarte mandru de aceasta reusita comuna si vreau sa felicit toti angajatii Enermax pentru devotamentul care au facut acest lucru posibil”.

Red dot award e cel mai prestigios premiu international pentru design de produs si este acordat de Design Zentrum Nordrhein Westfalen; printre castigatorii din anii precedenti se numara companii cum ar fi Apple, BMW sau Bose.

Comentarii

Un comentariu la: Enermax REVOLUTION85+ e prima sursa ce primeste un premiu de design

  1. Intr-adevar, e prima sursa “sexy” pe care am vazut-o pana acum 🙂

    Din pacate, si pretul e pe masura. Asa ca asteptam un test, sa vedem daca chiar merita.

Lasa-ne un comentariu: