Fractal Design Core 500 – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 January, 2016.

Fractal Design Core 500

 
Dupa cum stiti, prin Noiembrie publicam un round-up de carcase mini ITX, round-up a carui realizare a durat destul de mult. Motiv pentru care, de la un punct incolo nu am mai asteptat modele noi pentru ca as fi intarziat si mai mult un articol la care incepusem si asa sa lucrez cu mult timp in urma. Spuneam in momentul in care am terminat respectivul articol ca am simtit lipsa unui anumit tip de carcasa, mai precis a unui cub de mici dimensiuni.

Ei bine, Fractal Design Core 500 nu se incadreaza perfect in aceasta descriere, deoarece permite montarea unei placi video de dimensiuni normale (310mm), dar se apropie totusi destul de mult de acest concept, avand dimensiuni reduse (250 x 213 x 380 mm). In aceste conditii, m-am gandit ca nu ar strica sa abordam inca odata subiectul carcasa mini ITX, chiar daca formatul carcasei ar putea fi numit clasic.

Nu doar form-factor-ul si spatiul total interior definesc o carcasa, ci si modul in care producatorul a organizat respectivul spatiu. Si cum cei de la Fractal sunt binecunoscuti pentru solutii inovatoare, Core 500 mi-a atras atentia inca din momentul lansarii, atat din acest motiv cat si datorita pretului (~330 RON). Prin urmare, nu a durat mult pana un exemplar ajungea pe masa de teste, iar despre acest exemplar vom discuta astazi.

 
Intro

Comentarii

Un comentariu la: Fractal Design Core 500 – Prezentare

  1. Artanis a scris pe:

    Nice case…nu mai este o noutate, insa mereu mi-a facut cu ochiul pentru un nou sistem compact care sa se preteze si la w/c.

Lasa-ne un comentariu: