Fractal Design Define Nano S – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 February, 2016.

Fractal Design Define Nano S

 

Fractal Design Define S a primit din partea noastra un tratament regesc la vremea ei, pentru o serie de motive foarte intemeiate. Vedeti voi, intotdeuna am apreciat produsele Fractal Design si multe dintre ele au fost prezente in paginile LAB501. Exista insa unele produse in cazul carora producatorii au curajul sa riste, sa schimbe paradigma, iar Define S a fost unul dintre aceste produse. O carcasa eleganta, construita cu simt de raspundere, accesibila si gandita din start pentru utilizatorii din zilele noastre, cam asa as putea rezuma intr-o propozitie parerea pe care mi-a lasat-o Define S.

Nu cred ca mai trebuie sa amintesc calitatea constructiei sau atentia la detalii in cazul celor de la Fractal – acestea sunt chiar trasaturile care i-au facut cunoscuti. Faptul ca au avut curajul sa renunte la clasicele cage-uri pentru unitatea optica si hard-disk-uri reprezinta o parte din secretul succesului lui Define S, alaturi de multitudinea de gauri si sine unde puteam monta componente de watercooling, posibilitatea de a monta sisteme generoase de watercooling precum si pretul foarte prietenos completand fericit aceasta imagine.

Ei bine, nu a trecut mult si reteta de succes a fost aplicata si in cazul carcaselor m-ITX, Define S primind un fratior in persoana lui Fractal Design Define Nano S. Acesta este un Define S in miniatura, pastrand toate trasaturile care ne-au facut sa indragim fratele mai mare. Nu, nu discutam despre un mini-bar ca in cazul lui Node 804 si nici despre un cub ITX clasic, cum a fost Core 500. Define Nano S este Define S… doar ca mai mica.
 
Intro

Comentarii

2 comentarii la: Fractal Design Define Nano S – Prezentare

  1. vibeup a scris pe:

    bine ca au modificat sa poti scoate filtru de sub carcasa prin fata ca tot omul….ce imi scapa aici cum scoti filtrul din fata ? este acolo tot o usa sau este de forma? in rest acelasi design plictisit ca si in industria auto… o facem o leaca mai mica pune un nume nano, micro, XL, XXL. sunt curios cat de mult vibreaza tabla daca pui un hard de 3.5

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Carcasa are aproape 5Kg iar laterala fara geam este ranforsata cu material fono-absorbant. Slabe sanae sa vibreze.

    Filtrul din fata se scoate demontand masca frontala.

Lasa-ne un comentariu: