Gigabyte lanseaza GV-N430OC-1GL – Nvidia GeForce GT430

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 October, 2010.

Astazi Nvidia lanseaza mezinul gamei DirectX 11, GeForce GT 430, despre care veti putea citi un articol amplu pe lab501 peste aproximativ o ora. Evident, implementarile de la parteneri nu au intarziat sa apara, unul dintre primii parteneri care au anuntat noile modele fiind desigur Gigabyte. Modelul GV-N430OC-1GL incorporeaza cel mai nou GPU Nvidia, GT 430, este dotat cu 1GB GDDR3, o magistrala de 128 de biti si frecvente crescute din fabrica (fata de modelul de referinta). De asemenea, datorita tehnologiei Ultra Durable 2, precum si sistemului de racire cu doua ventilatoare cu turatie redusa, GV-N430OC-1GL promite temperaturi reduse de functionare, precum si un nivel redus de zgomot. Micuta placa video dispune de un conector D-Sub, un conector DVI si un conector HDMI 1.4, si suporta tehnologia Bluray 3D. Nu dispunem inca de informatii legate de continutul pachetului, dar sunt curios daca acesta include si un bracket low profile, asa cum ar fi normal pentru acest gen de produs.

.

Comentarii

3 comentarii la: Gigabyte lanseaza GV-N430OC-1GL – Nvidia GeForce GT430

  1. adi a scris pe:

    Mai ziceti si voi ceva de seria HD6000 de la AMD ,ca nu prea am vazut stiri cu ATI in ultimul timp la voi pe site.

  2. Nu au fost stiri pentru ca nu au mai lansat produse noi; in momentul in care o sa apara fii sigur ca vom avea articole despre produsele din seria 6000 de la AMD.

  3. Monstru Post author a scris pe:

    Cand spui stiri te referi la zvonurile care circula pe internet? Nu ne caracterizeaza, in momentul in care vom putea publica teste cu produse noi, o sa aveti ce citi. Pana atunci, nu ne dam cu presupusul. Plus ca ATI nu mai exista, deci nu prea vei mai vedea stiri despre ei de acum inainte.

Lasa-ne un comentariu: