GIGABYTE Z77X-UD5H si H77M-D3H – Preview

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi de baza, in 1 April, 2012.

Continuam cu seria prezentarilor placilor de baza dotate cu chipset Z77, cu doua modele produse de GIGABYTE, mai precis Z77X-UD5H si H77M-D3H. Primul model se afla in zona high-end a producatorului taiwanez, in timp ce al doilea este un entry-level accesibil, numai bun pentru cei cu bugete limitate. Trebuie mentionat aici ca ambele modele sunt disponibile in doua versiuni, cea prezentata in cadrul acestui test si o versiune identica, dar care are inclus in pachet si un adaptor WiFi si poarta, desigur, sufixul WiFi.

Noi ne vom ocupa in aceasta prezentare de versiunile fara WiFi si vom incepe cu Z77X-UD5H, varful gamei “normale” de placi de baza Z77 GIGABYTE. Cand spun placi de baza normale ma refer la cele din seria UDx, unde UD5 este momentan varf de gama. Mai exista versiunile Sniper 3, dedicate gamerilor, dar nu gasim inca in portofoliul celor de la GIGABYTE modele precum UD7 sau OC si nici nu stim daca acestea isi vor face aparitia la un moment dat. Pana atunci, vom considera UD5 ca fiind varful de gama si il vom trata ca atare.

Si nici nu am avea de ce sa nu il tratam ca pe un high-end, modelul UD5 fiind ticsit de tehnologii si optiuni. Dintre noutatile pe care le remarcam fata de seria Z68, as aminti upgrade-ul tehnologiei Ultra Durable, ajunsa acum la versiunea a 4-a (Ultra Durable 4 ofera protectie sporita impotriva defectiunilor cauzate de umiditate si temperaturi ridicate) si tehnologia Lucid Virtu MVP, care permite utilizarea graficii integrate in procesoarele Intel impreuna cu o solutie discreta, precum si comutarea intre cele doua solutii in functie de nevoile programelor rulate.

Comentarii

5 comentarii la: GIGABYTE Z77X-UD5H si H77M-D3H – Preview

  1. PaulM a scris pe:

    “exceleaza la capitolul bling…” … ECS Aurit probabil :))

  2. overclock a scris pe:

    E adevarat ca chipset-ul H77 va permite overclockul modelelor cu K in coada ? Puteti incerca un sandy pe placa gygabyte H77 ?

  3. Cosmin a scris pe:

    Aceasta placa de baza este compatibila cu viitoarele procesoare de la Intel? IVY BRIDGE???

  4. Monstru Post author a scris pe:

    Da, placile cu chipset Z77 sunt compatibile atat cu Sandy Bridge cat si cu Ivy Bridge.

  5. Catalin a scris pe:

    @PaulM: Sa o crezi tu! Detin placa din luna Iulie si functioneaza bine!
    Mai mult cu noul update de Bios F12 poti salva toate setarile din BIOS pe HDD\USB etc. si poti denumi cu orice nume pana la 8 profile.

Lasa-ne un comentariu: