IDF 2010 – Gigabyte prezinta primele placi de baza cu P67

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 September, 2010.

Cei de la Gigabyte s-au prezentat la IDF 2010 cu produse ce bineinteles ca nu ne-au lasat indiferenti, si anume viitoarele placi de baza construite in jurul chipset-ului Intel P67. Numite Gigabyte P67A-UD7 si Gigabyte P67A-UD5, cele doua modele vor putea gazdui noile procesoare Intel Core i3, Core i5 si Core i7 bazate pe nucleul Sandy Bridge ce vor aparea in Ianuarie 2011, si vin dotate cu noul socket LGA1155.

Diferentele principale dintre cele doua modele sunt numarul de sloturi PCI-e 16X, modelul superior venind cu 4 in loc de 3, precum si zona de alimentare ce are 24 de faze ce folosesc componente tip driver-MOS (DrMOS)la UD7 in loc de 20 la UD5.

Cei de la Gigabyte nu au spus prea multe despre preturi, decat ca vor fi in linie cu produsele anterioare din aceeasi gama. Deasemenea, probabil nu va exista o versiune UD9 pentru placile de baza cu chipset-ul P67, insa ne putem astepta la game noi de produse pe langa binecunoscuta UD.

Comentarii

5 comentarii la: IDF 2010 – Gigabyte prezinta primele placi de baza cu P67

  1. Mmmda, să sperăm că Intel nu va modifica tipul soclului pentru urmașii lui Sandy Bridge.

  2. Monstru a scris pe:

    Sa speram ca nu vor modifica solcul pentru fiecare generatie de procesoare. Din pacate, Sandy Bridge EX se pare ca va fi pe LGA2011.

    Legat de placile Gigabyte d emai sus…fratilor…sunt negre!!!!

  3. adi a scris pe:

    Da fratilor Asus tot Asus ramane. Pot sa scoata si placa in culoarea curcubeului.Da asteptam cu interes LGA-2011,Ivybridge,Radeon 7000 serie cu pcie 3.0, USB3.0 integrat si Pcie 3.0.Restul e vanare de vamt si alte pacaleli pentru a scoate banii din buzunarul nostru al tuturor

  4. h3x0r a scris pe:

    Sa fie negre pentru ca sunt doar sample-uri. Ca daca nu le mai coloreaza, eu ma declar absolut multumit!!

  5. @h3xor +1 negre sa fie ca arata mai extrem, blue “is so last year” vb de Lindsey Lohan
    @adi coane bani tot timpul o sa ne ia, macar ii platim cu un scop. Eu ii platesc ca sunt entuziast, pt ca petrec aprox 16 ore pe zi in fata pc-ului si pt ca am o problema cu rabdarea.
    @gigi sa nu va puna ala mic ce respira greu sa schimbati designu’ ca imi cumpar Asrock… =))

Lasa-ne un comentariu: