Indigo Xtreme in Romania

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 August, 2009.

Stim cu totii rolul foarte important jucat de interfata termica in racirea procesoarelor si mai stim ca in acest domeniu concurenta este foarte mare.

In momentul de fata suprematia (in privinta performantei) o detin pastele pe baza de metale lichide cum sunt Liquid PRO si Nanoxia Nano,  dar iata ca la “orizont” apare o noua interfata termica denumita  Indigo Xtreme si care este bazata pe o tehnologie folosita in aplicatii militare ce necesita un transfer de caldura de mare intensitate si contine aliaje metalice cu schimbare de faza.

Indigo Xtreme promite foarte mult si va face parte dintr-un nou roundup in care vor fi incluse numai produse noi  si foarte performante dintre care amintesc doar o parte: Arctic Cooling MX-3, Tuniq TX-3 si gama noua de la Gelid (GC2 si GC Extreme).

Astazi a ajuns si la mine un sample pentru test iar in pozele de mai jos puteti vedea cum se prezinta pachetul ce insoteste Indigo Xtreme.

P1080278

P1080279

P1080283

P1080286

P1080289

Comentarii

2 comentarii la: Indigo Xtreme in Romania

  1. Arata bine. Cam la ce pret este un asemenea set?

  2. poparamiro a scris pe:

    Deocamdata nu am prea multe informatii despre disponibilitate si pret dar o sa va tin la curent cu orice noutati privind Indigo Extreme.

Lasa-ne un comentariu: