INTEL Developer Forum 2011 – Day 0

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 September, 2011.

Alaturi de celebrele Computex si CeBIT, Intel Developer Forum este unul dintre cele mai importante evenimente anuale dedicate tehnologiei de calcul, locul unde partenerii Intel, dar si membrii ai presei IT, pot avea acces la viitoarele tehnologii ale gigantului american.

In perioada 13-15 Septembrie 2011, Moscone Convention Center (San Francisco) gazduieste toate “ostilitatile” legate de IDF 2011 si ca de obicei, LAB501 se afla la fata locului pentru a va tine la curent cu cele mai noi tehnologii, precum si cu cele mai interesante tendinte tehnologice ale acestui sfarsit de an.

Desi “distractia” adevarata ia startul maine, nu puteam rata ocazia de a ne face incalzirea in cadrul conferintei Day 0, subiectul tratat astazi fiind “Disaster Management”. Pe parcursul urmatoarelor zile vom selecta cele mai interesante informatii pentru voi, si in masura in care avem acceptul celor de la Intel, vi le vom aduce la cunostiinta.

Personal eu astept cu mare interes sesiunea de benchmark-ing de Miercuri, in cadrul careia cineva mi-a soptit ca o sa ne jucam putin cu Ivy Bridge …

.

Comentarii

Niciun comentariu la: INTEL Developer Forum 2011 – Day 0

Lasa-ne un comentariu: