LAB501 si Academia de Vara Forum IT va invita la mare!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 20 June, 2012.

Asa cum stiti, in fiecare an LAB501 participa la actiuni recreeativ educative desfasurate pe malul marii. Anul acesta, partenerii de la ForumIT ne-au propus sa ne alaturam Academiei de Vara ForumIT, o tabara de vara cu vechime, ajunsa la editia cu numarul 7!

Anul acesta, Academia de Vara ForumIT va avea cartierul general in Costinesti, in complexul Vila Regal. Cu excepţia zilelor de sosire/plecare, vor fi asigurate 3 mese pe zi (mic dejun, prânz şi cină). Cazarea se va face în camere cu două sau trei paturi. Fiecare cameră este dotată cu televizor, aer condiţionat, minibar şi grup sanitar prevăzut cu cabină de duş. Perioada de desfasurare a taberei este 26 Iulie – 2 August 2012.

Cea de a şaptea ediţie a tabărei se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 29 de ani şi oferă pe parcursul celor 8 zile de eveniment oportunitatea de a petrece timpului liber din vacanţă alături de experţii marilor companii IT&C de pe piaţa din România şi din străinătate, aflând totodată cele mai noi tendinţe şi oportunităţi din educaţie şi de pe piaţa muncii.

Evident, staff-ul LAB501 va fi prezent la fata locului pentru a sustine demonstratii live, precum si pentru a va oferi un numar cat mai mare de premii din partea partenerilor nostrii, care vor fi anuntati pana in momentul inceperii taberei.

Daca ai intre 14 si 29 de ani, si vrei sa petreci o saptamana la mare alaturi de alti pasionati de IT, participand la seminarii, demonstratii si concursuri cu premii surpriza, te asteptam alaturi de noi.

Data limita pentru inscrieri este 10 Iulie 2012. Pentru elevi, studenti sau masteranzi, pretul este de 400 RON. Pentru restul participantilor, pretul este de 550 RON. Inscrierile se fac pe site-ul taberei. Transportul nu este inclus in pret. Pentru cei care doresc sa plece din Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti asigura transportul cu autocarul, pretul transportului dus-intors fiind de 65 RON (se achita la plecare).

Te asteptam alaturi de noi!!!
 

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 si Academia de Vara Forum IT va invita la mare!

  1. Pascu Mihai a scris pe:

    Superba prezentarea. Ati adus pentru multi o noua viziune asupra it-ului, eu sincer pana sa vin in tabara habar nu aveam ce e overclocking-ul. Sper sa ne mai vedem. Btw merci Monstru pentru placa, pentru mine chiar nu e “o fieratanie” sau “vai ce misto arata cutia”:))

Lasa-ne un comentariu: