Locul 4 pentru Romania in finala europeana GOOC 2009

Scris de: , in categoria: Stiri, in 17 April, 2009.

Crema overclock-erilor europeni si-a dat intalnire astazi la Praga,  cu ocazia fazei eliminatorii europene a concursului Gigabyte GOOC 2009.

La capatul a 8 ore pline de tensiune, concentrare, efort si dorinta de a castiga, echipa care a reprezentat Romania, formata din colegii mei Matei Mihatoiu si Tudor Badica, s-a clasat pe un foarte bun si onorant loc 4, la egalitate de puncte cu echipa Greciei.

In prima proba, cea SuperPi 8M, colegii mei reusisera chiar sa se claseze pe podium, pe locul 3; din pacate insa, in cea de-a doua proba, 3DMark2006, scorul care a fost validat a fost unul de backup, anumite probleme impiedicand obtinerea unui punctaj superior.

Suprematia intre cele 14 echipe participante, si implicit calificarea in ultima etapa, cea mondiala, a fost adjudecata de echipa Belgiei, ce are in componenta doi foarte cunoscuti overclock-eri, cu pseudonimele Massman si PT1T.

Clasamentul detaliat poate fi vizualizat pe pagina oficiala – GOOC2009; veti afla mai multe amanunte chiar de la „concurentul” Tudor intr-un articol detaliat in zilele urmatoare.

Comentarii

Un comentariu la: Locul 4 pentru Romania in finala europeana GOOC 2009

  1. andrei a scris pe:

    Felicitari. E bun si locul 4. Poate la anul veti fi in top 3.

Lasa-ne un comentariu: