MSI 5770 Hawk – optimizata pentru OC

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 February, 2010.

Nu cu mult timp in urma MSI a introdus seria Lightning de placi video care e o incantare pentru orice pasionat de tweaking si overclocking. Dar totusi ce ne facem daca bugetul nu ne permite totusi achizitionarea unei placi video din seria Lightning? Atunci nou introdusa serie HAWK este perfecta noi, pastrand multe dintre facilitatile seriei high-end.

PCB custom de calitate, componente atent selectate (“Military Class”), cooler custom TwinFrozrII, puncte pentru verificarea voltajului evidentiate si posibilitate modificarii voltajului din OS va face cu siguranta din orice placa din seria HAWK o mica bestie in overclocking.

Prima placa a noii serii este MSI 5770 HAWK bazata pe nucleul ATI Radeon HD5770 care este o placa cu un raport pret / performanta excelent. Cateva poze cu noua placa puteti vedea mai jos… nu-i asa ca e sexy?

Sursa: Guru3D

Comentarii

Un comentariu la: MSI 5770 Hawk – optimizata pentru OC

  1. M-am hotarat pana la urma sa imi iau un ATI Radeon HD 5770, 1Gb GDDR5, 128 biti si nu stiu care sa fie varianta mai buna, cea cu ventilator normal in genul acesteia fara nici o referire la integrator, sau modelul cu ventilator de tip turbina ce impinge aerul afara din carcasa si pe care parca as vrea sa si merg.

    Acum ideea e ca nu vreau sa faca foarte mare galagie si sa fie si performanta(inclusiv sa fie si bine racita).Voi ce integrator si ce model de racire ati recomanda?

Lasa-ne un comentariu: