Nominalizarile European Hardware Awards – EHA 2016

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 May, 2016.

EHA 2016

 
Premiile European Hardware Awards 2015 au fost un real succes, toate companiile nominalizate fiind reprezentate la ceremonia de premiere. Anul acesta va avea loc ce-a de-a doua editie a premiilor European Hardware Awards – EHA 2016, iar subsemnatul va fi prezent la fata locului pentru a reprezenta LAB501 si implicit Romania.

La fel ca si anul trecut, pentru fiecare categorie au intrat in lupta mai multe produse iar lista nominalizarilor este destul de stufoasa si multe produse cu adevarat interesante si-au gasit locul acolo.

De la entry-level la high-end, de la procesoare si placi video si pana la tablete si noi tehnologii, zeci de produse au ajuns in “finala” iar membrii EHA vor trebui sa voteze la fiecare categorie cate un singur produs, care va primi distinctia European Hardware Awards 2016!

Cu un total de peste 100 de mii de articole publicate la activ, membrii celor 9 publicatii – KitGuru (UK), Hardware.Info (Olanda), Hardwareluxx (Germania), Cowcotland (Franta), Hardware Upgrade (Italia), Hispazone (Spania), PurePC.pl (Polonia), SweClockers (Suedia) si LAB501 (Romania) – vor petrece urmatoarele doua saptamani deliberand si votand castigatorii EHA 2016.

Asa cum va spuneam, castigatorii vor fi alesi dintre produsele nominalizate, in cadrul unei ceremonii care va avea loc in Taipei International Convention Centre, pe data de 30 Mai la ora 17:00.
 
EHA-2016-nominations

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: