Noua serie de laptopuri ASUS U

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 May, 2009.

ASUS a ales natura drept inspiraţie pentru a cuceri inimile utilizatorilor cu echilibrul armonios între formă şi funcţionalitate. Portabilele ASUS U/UX au fost lansate în România în cadrul unei conferinţe de presă organizate în Bucureşti, pe data de 28 mai 2009, in cadrul careia am participat si noi.

Noua serie de notebook-uri U de la ASUS rezolvă dilema “Formă sau Funcţionalitate?”: “Ambele!” În timp ce majoritatea laptopurilor subțiri și ușoare suferă din cauza diverselor compromisuri tehnologice, noua serie U prezintă nişte modele rafinate, subțiri și ușoare, care nu renunță la nimic privind funcționalitatea. Designul lor are ca sursă de inspiraţie una dintre creaturile cele mai fine, grațioase şi plăcute privirii – fluturele. Profilul fiecărui laptop reaminteşte de aripile unui fluture în zbor, iar alături de construcţia coerentă conferă seriei o valoare mai mare decât cea a unor simple gadget-uri. Notebook-urile lansate sunt create în mod special pentru profesioniştii care apreciază stilul, pentru cei care urmăresc să îşi impună personalitatea şi care apreciază detaliile fine.

Proiectate pentru a performa
Spre deosebire de multe alte portabile subţiri şi uşoare ale momentului, noile modele ASUS U nu fac niciun compromis în privinţa funcţionalităţii. Dincolo de profilul fin şi de greutatea redusă, descoperim o putere de operare uimitoare, răspunzând solicitărilor utilizatorilor avizaţi. Astfel, procesoarele Intel® ULV şi Core™2 Duo descătuşează o forţă deosebit de eficientă. Cu promisiunea îmbunătăţirii performanţelor globale ale sistemelor, această nouă generaţie de procesoare eficientizează consumul energetic în cazul procesării mobile, reuşind să ruleze optim aplicaţiile software dintre cele mai solicitante.

Pentru fanii multimedia, laptopurile din seria U vor reda imagini clare şi vibrante prin intermediul unor ecrane panoramice, cu iluminare prin tehnologie LED, eficiente din punct de vedere energetic. Acestea sunt puse în valoare de placa video NVIDIA® GeForce® G 105M, care oferă o grafică spectaculoasă, o claritate deosebită şi o mobilitate fără efort.

Dar ce rost ar mai avea performanţa vizuală fără un sunet complementar care să exceleze? În acest sens, seria ASUS U este echipată cu difuzoare Altec Lansing cu tehnologie SRS Premium Sound™ pentru reproducerea fidelă a sunetului într-un mod similar unui sistem “home theater”.

Dincolo de toate cele evidenţiate până acum, seria U/UX integrează sistemul Express Gate, care le va permite utilizatorilor să acceseze în doar 8* secunde de la pornire o gamă largă de aplicaţii, precum programe de mesagerie instant, un utilitar multimedia sau un navigator pe Internet.

Proiectate pentru a încânta
Fiecare element de design, de la profilul subţire şi fin la detaliile minore precum strălucirile redate de capacul ecranului, reflectă atenţia pe care ASUS a acordat-o detaliilor. Atât în privinţa formei, cât şi a funcţionalităţii, utilizatorul nu a fost uitat, ci s-a urmărit interesul acestuia. Seria U integrează tehnologia AI Light – care adaptează luminozitatea ecranului în funcţie de un senzor – şi iluminează pad-ul interactiv şi tastatura pentru a asigura confortul vizual şi simplificarea operării.

.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: